Nieuws Zondag 1

VVSB wint opnieuw in eigen huis
15 mei

VVSB wint opnieuw in eigen huis

15 mei / Het eerste
Het begint ondertussen een vast ritueel te worden op Sportpark de Boekhorst. VVSB die even nodig heeft om de tegenstander op te vreten om na een uur tijd de vruchten hiervan te plukken. Ook SteDoCo nam als zesde tegenstander op rij deel aan deze traditie. Via een solide achterhoede, hardwerkend middenveld en scorende aanvallers wisten de paars-gelen de overwinning te grijpen. Jayson Halman en Raygivano Dompig waren de doelpuntenmakers deze avond. 
Lees meer
Huntink blijft bij VVSB, Blel en Videira vertrekken
11 mei

Huntink blijft bij VVSB, Blel en Videira vertrekken

11 mei / Het eerste
Zoals in de media al is verschenen, heeft Youssef Blel een contract getekend bij IJsselmeervogels voor het komend seizoen. Na de overstap in de winter naar ons paarsgeel, maakte Youssef indruk met goals en assists. Daarmee maakt hij nu een transfer. Youssef, dank alvast voor je inzet tijdens je korte verblijf op De Boekhorst! Maak het onvergetelijk door nog een paar wedstrijden te knallen. 
Lees meer
VVSB pakt opnieuw thuisoverwinning
08 mei

VVSB pakt opnieuw thuisoverwinning

08 mei / Het eerste
In het begin van het seizoen wilde het maar niet de goede kant opvallen voor VVSB op het vernieuwde Sportpark de Boekhorst. Met Staphorst als vijfde thuisoverwinning op een rij is daar ondertussen een einde aangekomen. ‘Comebackkid’ is de tweede naam van de paars-gelen, die voor de zoveelste keer dit seizoen een achterstand weten om te buigen naar een overwinning via doelpunten van Jayson Halman en Raygivano Dompig. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Staphorst
06 mei

Voorbeschouwing VVSB - Staphorst

06 mei / Het eerste
Na de offday van afgelopen zaterdag in Barendrecht staat vandaag de thuiswedstrijd tegen Staphorst op het programma. Al vroeg in het seizoen werd de eerste onderlinge ontmoeting tussen beide clubs gespeeld. Staphorst had duidelijk het betere van het spel, maar de wedstrijd eindigde toch zonder doelpunten. Dat was in een fase dat VVSB goed begon en zelfs nog even bovenaan de ranglijst te vinden was. Daarna ging het allemaal toch eens stuk minder met een huidige 15de plaats als gevolg.
Lees meer
VVSB beleeft complete off-day tegen Barendrecht
30 apr

VVSB beleeft complete off-day tegen Barendrecht

30 april / Het eerste
Na een klein half uur was de wedstrijd tussen Barendrecht en VVSB al gespeeld. De thuisploeg stond al met 3-0 voor en heerste over het hele veld. Uiteindelijk werd de score in de tweede helft binnen 6 minuten nog opgevoerd naar 6-0, waarna de wedstrijd als een nachtkaars uitging. 
Lees meer
Voorbeschouwing Barendrecht - VVSB
29 apr

Voorbeschouwing Barendrecht - VVSB

29 april / Het eerste
Speelronde 28 staat voor de deur en VVSB gaat op bezoek bij Barendrecht. Na de overwinning tegen Ajax hebben de Noordwijkerhouters nog alles in eigen hand en kan er ook tegen de nummer 6 van de Derde Divisie een paar broodnodige punten behaald worden. Want wat ondertussen wel duidelijk is in deze competitie, iedereen kan van elkaar winnen (en dus ook verliezen). 
Lees meer
VVSB wint vierde thuiswedstrijd op rij
24 apr

VVSB wint vierde thuiswedstrijd op rij

24 april / Het eerste
Na Harkemase Boys, Excelsior’31 en DVS’33 werd ook Ajax aan de zegekar op Sportpark de Boekhorst gebonden. De Noordwijkerhouters blijven hierdoor de aansluiting met de veilige plaatsen boven hen behouden. Danny Bakker was met 2 doelpunten de man van de wedstrijd. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Ajax
22 apr

Voorbeschouwing VVSB - Ajax

22 april / Het eerste
De laatste weken worden de wedstrijden telkens in de slotfase beslist. Afgelopen zaterdag zat VVSB daarbij aan de goede kant. Een 0-2 achterstand tegen DVS’33 werd omgebogen in een prachtige 3-2 overwinnen en daarmee werd de derde thuisoverwinning op rij geboekt. Maandag zat het in de laatste minuut juist tegen. In Woerden ging de 1-0 overwinning naar Sportlust’46, terwijl VVSB vlak daarvoor een aantal goede kansen had gekregen om op voorsprong te komen. Dit is ook kenmerkend voor deze fase in de Derde Divisie. Verrassende uitslagen met veel doelpunten in de laatste minuten van de wedstrijden. 
Lees meer
VVSB verliest op tweede paasdag
19 apr

VVSB verliest op tweede paasdag

19 april / Het eerste
Een typische 0-0 wedstrijd in de slotminuten verliezen zal nooit wennen. In een zeer matige wedstrijd waren er slechts enkele kansen, waarmee Sportlust uiteindelijk één keer goed mee omging. Mo Bendadi bleek met zijn schot in de 89e minuut de matchwinner.
Lees meer
Voorbeschouwing Sportlust'46 - VVSB
17 apr

Voorbeschouwing Sportlust'46 - VVSB

17 april / Het eerste
Na twee spectaculaire thuisoverwinningen op Excelsior'31 en DVS'33 staat op Tweede Paasdag alweer de derde wedstrijd in zes dagen op het programma. In Woerden wordt er gespeeld tegen Sportlust'46. Een wedstrijd die eerder in het seizoen in het voordeel van VVSB werd beslist. 
Lees meer