Nieuws VR1

VVSB Veiling 13 April
13 apr

VVSB Veiling 13 April

13 april / Algemeen

Zaterdag 13 April is er weer de VVSB Veiling we beginnen om 18:00 uur

Jullie komen toch ook?

Willem Tukker speciale gast bij VVSB – Urk
20 feb

Willem Tukker speciale gast bij VVSB – Urk

20 februari / Algemeen
Voor VVSB was het tegen Urk een speciale wedstrijd, want Willem Tukker was te gast. De 86-jarige Willem had afgelopen kerst tijdens de wensboom bij zijn Stichting het Raamwerk de wens om nog een wedstrijd van VVSB te kunnen kijken. Jarenlang liep hij daar altijd al rond en nu kreeg Willem een echte VIP behandeling.
Lees meer
Commissie op zoek naar nieuwe voorzitter VVSB
06 feb

Commissie op zoek naar nieuwe voorzitter VVSB

06 februari / Algemeen
Nadat voorzitter Arjan Broekhof tijdens de Algemene ledenvergadering van 28 november 2023 aangaf als voorzitter te stoppen bij VVSB is er een commissie aangesteld om de zoektocht naar een nieuwe praeses te gaan leiden. De commissie bestaande uit 5 leden uit verschillende lagen van de club zijn momenteel in overleg om een profiel en takenpakket samen te stellen. Op dit moment wordt al gewerkt aan een longlist van namen, maar suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Iedereen die hier gedachten over heeft of vragen heeft over de zoektocht, kan zich melden bij Irma van Ankeren via 06-20057531 of irmavanankeren@hotmail.com.
VVSB verliest streekderby
04 feb

VVSB verliest streekderby

04 februari / Algemeen
In een wedstrijd die meer spannend dan goed was heeft VVSB de streekderby tegen FC Rijnvogels verloren. Vlak na rust werd het enige doelpunt door de Kooltuinbewoners gemaakt waarmee VVSB met 1-0 verloor.
Lees meer
DJ Jo na afloop van VVSB - IJsselmeervogels
24 jan

DJ Jo na afloop van VVSB - IJsselmeervogels

24 januari / Algemeen
Na de wedstrijd van ons Eerste elftal tegen koploper IJsselmeervogels is er live muziek in onze kantine veld 7. DJ Jo zal de vroege avond aan elkaar draaien met lekkere plaatjes. Uiteraard hopen we allemaal op een mooie wedstrijd en een goed resultaat voor onze mannen om aansluiting te houden met de bovenste plaatsen. Kom dus allemaal naar Sportpark de Boekhorst waar de wedstrijd om 15.30 uur begint en na afloop onder het genot van de kantine en live muziek het napraten kan volgen! Tot zaterdag!
Terry Klokkemeijer blijft bij VVSB
11 jan

Terry Klokkemeijer blijft bij VVSB

11 januari / Algemeen
Na de verlengingen in de staf van het Eerste elftal is de TC er ook in geslaagd om het contract met de trainer van het Onder 23 elftal te verlengen. Hiermee wordt continuïteit gecreëerd. Terry Klokkemeijer zal dan ook volgend seizoen zijn 3e seizoen bij onze jongelingen aangaan. Naast het hoofdtrainerschap bij de onder 23 zal Terry ook gaan stagelopen bij hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen voor zijn UEFA B cursus. Net als aan het einde van vorig seizoen zal Terry dan ook veel van zijn werk bij Onder 23 combineren met hulp bieden bij het Eerste. 
Lees meer
Rabobank actie bij VVSB
30 dec

Rabobank actie bij VVSB

30 december / Algemeen

Zorg jij voor een bijdrage van € 250 voor VVSB? Ga dan bij Rabobank op de koffie voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Denk jij bijvoorbeeld aan verhuizen, verbouwen of verduurzamen en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dan is deze actie écht iets voor jou. Want het is goed voor VVSB & goed voor jou.

Lees meer
FIJNE FEESTDAGEN EEN EEN GEZOND, SPORTIEF EN GELUKKIG NIEUWJAAR
30 dec

FIJNE FEESTDAGEN EEN EEN GEZOND, SPORTIEF EN GELUKKIG NIEUWJAAR

30 december / Algemeen
Alweer een jaar voorbij. Ik kan me nog goed herinneren dat we terugkeken op 2022, maar nu staan we aan het begin van 2024. In een wereld waarin vrede en geluk niet vanzelfsprekend lijken, is het goed om even stil te staan bij datgene wat echt belangrijk is. Voetbal is maar bijzaak. Daarom voor iedereen een gezond, sportief en vooral gelukkig nieuwjaar.
Lees meer
Onder 23 staat voor tweede ronde beker in een derby
11 dec

Onder 23 staat voor tweede ronde beker in een derby

11 december / Algemeen
Aanstaande zaterdag speelt VVSB onder 23 de laatste wedstrijd voor de winterstop. In de 2e ronde van het bekertoernooi nemen onze jonge Noordwijkerhouters het op tegen Katwijk onder 23. Op 12.00 uur wordt er op Sportpark de Krom afgetrapt tussen de eerste divisionist en de derde divisionist. Een mooie kans om onze jongelingen toe te juichen die voor deze pittige uitdaging staan. 
Voorzitter Arjan Broekhof legt de hamer aan het einde van het seizoen neer
03 dec

Voorzitter Arjan Broekhof legt de hamer aan het einde van het seizoen neer

03 december / Algemeen
Op de algemene ledenvergadering van afgelopen week meldde voorzitter Arjan Broekhof dat hij aan het einde van het huidige seizoen de spreekwoordelijke voorzittershamer neer gaat leggen. Afgelopen seizoen zou daar al sprake van zijn, maar hielden diverse gesprekken en het aandringen van het bestuur en Bavone hem nog binnen boord. Echter zal aan het einde van dit seizoen het stokje definitief doorgegeven worden. Opvolging is er nog niet en daarom zal er een commissie worden opgezet. Deze commissie zal op zoek gaan naar een opvolger. Geïnteresseerden voor het voorzitterschap of een plaats in de commissie kunnen voor meer informatie contact opnemen met Arjan Broekhof via mail arjan@pbroekhofbeheer.nl.