Nieuws JO13-2

Kaartverkoop DOVO - VVSB
29 mei

Kaartverkoop DOVO - VVSB

29 mei / Algemeen
A.s. Woensdag gaat de nacompetitie al van start en spelen we zoals bekend uit tegen v.v. DOVO in Veenendaal. 
Lees meer
Kaartverkoop VVSB - DOVO
28 mei

Kaartverkoop VVSB - DOVO

28 mei / Algemeen
VVSB speelt in de eerste ronde van de nacompetitie tegen DOVO. Woensdag 31 mei om 20.00 uur wordt de eerste wedstrijd gespeeld in Veenendaal. Op zaterdag 3 juni volgt de return in Noordwijkerhout. De wedstrijd op Sportpark de Boekhorst wordt om 18.00 uur gespeeld. Kaarten voor niet-leden zijn online te koop via: http://vvsb.tixxy.nl/nl/VVSB-DOVO
Het zit erop met zesde opeenvolgende overwinning
28 mei

Het zit erop met zesde opeenvolgende overwinning

28 mei / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag speelde VVSB zaterdag 1 zijn allerlaatste wedstrijd in de 3e Klasse A, en wel tegen DWO uit Zoetermeer. Beide ploegen moesten winnen om een succesje te behalen. DWO kon de derde periode winnen en VVSB moest strijden om FC Oegstgeest onder zich te houden. Dankzij een fraaie indraaiende vrije trap door Koen Damen, op het randje van het strafschopgebied, kon de zesde opeenvolgende overwinning worden bijgeschreven. Enige tijd later kon ook DWO dansen op het hoofdveld, want hun concurrentie wisten eveneens niet te winnen. In een sfeervolle ambiance met ouders, vrienden en vriendinnen nam zaterdag 1 definitief afscheid! Na afloop was het zeer gezellig op Sportpark de Boekhorst. De dag werd afgerond met hapje en drankje in de prachtige tuin van de familie van Steijn aan het Westeinde. Heel veel dank gaat uit naar Ed en Dorothé van Steijn voor hun gastvrijheid. Tevens gaat dank uit naar Tino Stulen voor de geschoten sfeervolle foto’s.   

Sfeerbeelden laatste wedstrijd zaterdag 1

Lees meer
Verjongd VVSB wint bij JOS Watergraafsmeer
28 mei

Verjongd VVSB wint bij JOS Watergraafsmeer

28 mei / Het eerste
VVSB trad in aanloop naar de nacompetitie duels met DOVO aan met een verjongd elftal. Spelers die op scherp stonden en/of kleine pijntjes hadden werden uit voorzorg aan de kant gehouden. Hierdoor was er ruimte voor jong talent en die pakte hun kans met verve op. De grotendeels Noordwijkerhoutse ploeg met uiteindelijk 3 debutanten namen de 3 punten mee uit Amsterdam. 
Lees meer
Voorbeschouwing JOS Watergraafsmeer - VVSB
27 mei

Voorbeschouwing JOS Watergraafsmeer - VVSB

27 mei / Het eerste
De wedstrijd tussen JOS Watergraafsmeer is er ranglijsttechnisch één uit de categorie een wedstrijd om des keizers baard. Je zou nog kunnen zeggen dat JOS Watergraafsmeer een grote overwinning nodig heeft, maar om een verschil van 23 doelpunten met OSS’20 goed te maken lijkt een utopie. VVSB is in afwachting tot de nacompetitie kan gaan beginnen. Een overwinning in Amsterdam behalen, zal wel voor een goed gevoel gaan zorgen. 
Lees meer
BEDANKJE VOOR KWARTET VRIJWILLIGERS ZATERDAG 1
26 mei

BEDANKJE VOOR KWARTET VRIJWILLIGERS ZATERDAG 1

26 mei / Zaterdag 1
Afgelopen dinsdagavond bezochten voorzitter Arjan Broekhof en bestuurslid Technische Zaken Theo Nulkes onze vrijwilligers, die jarenlang onder meer de selectie van Zaterdag 1 bijstonden. Leo Wijnands, Aart de Jong, Michael Kaptein en Raymond ‘Bolus’ Duivenvoorde werden zo in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange bijdrage!
Lees meer
SUPPORTERSBUS NACOMPETITIE 31 MEI
25 mei

SUPPORTERSBUS NACOMPETITIE 31 MEI

25 mei / Algemeen
VVSB stelt een supportersbus beschikbaar voor de eerste nacompetitie wedstrijd van a.s. woensdag naar DOVO (of een andere tegenstander afhankelijk van de uitslagen van de laatste speelronde). We hopen met veel supporters ons eerste aan te moedigen en naar een uitoverwinning te juichen. 
Lees meer
NACOMPETITIE ONS EERSTE
24 mei

NACOMPETITIE ONS EERSTE

24 mei / Algemeen

De laatste wedstrijd van de competitie staat voor de deur en die staat eigenlijk al in het teken van de voorbereiding op de nacompetitie. 

Zoals het er nu voorstaat speelt ons eerste elftal op woensdagavond 31 mei om 20.00 uur haar eerste wedstrijd van het tweeluik. Zaterdag 3 juni om 18.00 uur volgt dan de tweede wedstrijd. Op basis van de huidige stand is DOVO de tegenstander en dan spelen we op 3 juni thuis.

Zet alvast de data in jullie agenda om onze jongens te supporten volgende week! We rekenen op jullie steun!

VVSB wint laatste reguliere thuiswedstrijd van OSS’20
21 mei

VVSB wint laatste reguliere thuiswedstrijd van OSS’20

21 mei / Het eerste

De laatste competitiewedstrijd op eigen bodem heeft VVSB winnend weten af te sluiten. VVSB startte sterk door binnen twee minuten de score te openen via Jesse van Nieuwkerk. Even later was het alweer snel gelijk door Samed Oztoprak, maar aan het begin van de tweede helft deed Van Nieuwkerk opnieuw van zich spreken. Na een publiekswissel van de afscheidnemende Jelmer Vijlbrief kopte Guus Verver de definitieve 3-1 binnen. 

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - OSS'20
19 mei

Voorbeschouwing VVSB - OSS'20

19 mei / Het eerste

Zondag 21 mei speelt VVSB haar laatste thuiswedstrijd in deze competitie.

Oefening Staalt Spieren oftewel OSS ’20 uit Noord Brabant zal vanaf 14:00 uur de tegenstander zijn.

Lees meer