Nieuws JO12-3

VVSB pakt punt in slotminuten bij sc Genemuiden
21 apr

VVSB pakt punt in slotminuten bij sc Genemuiden

21 april / Het eerste
Een zwaarbevochten punt, dat kan je wel zeggen als je in de slotfase bij Genemuiden 2 doelpunten maakt. Guus Verver was het goudhaantje met zijn 2 doelpunten voor VVSB. Eerder zorgde Mounir Mounji voor de aansluitingstreffer, vlak na rust. De ruststand was 2-0 voor de gastheren. Via een strafschop werd het 3-1, waarna de dying seconds beslissend waren. Zat er meer in? Een klein beetje geluk op het schot van Ricardo Kuijvenhoven had het feestje compleet gemaakt, maar het mocht niet baten. Een punt erbij voor VVSB in de strijd voor lijfsbehoud. 
Lees meer
Voorbeschouwing sc Genemuiden – VVSB
19 apr

Voorbeschouwing sc Genemuiden – VVSB

19 april / Het eerste
Met de bloemencorso in de bollenstreek trekt VVSB daar ver vandaan. Genemuiden is de bestemming van de bus van Brouwers Tours. Nadat VVSB vorige week VVSB het opnam tegen koploper RKAV Volendam, spelen de Noordwijkerhouters nu tegen de nummer 2, sc Genemuiden. Opnieuw een zwaar treffen voor de paars-gele formatie, die nu toch ook echt achterom moeten kijken. 
Lees meer
Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend
19 apr

Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend

19 april / Algemeen
De eerdere zoektocht leverde geen concrete resultaten op. Na ruim een jaar werd door het Bestuur geopperd om, na inventarisatie bij andere verenigingen, een specifieke commissie samen te stellen. Vertrekkend voorzitter Arjan Broekhof benaderde namens het Bestuur meerdere leden uit verschillende geledingen van onze vereniging. Na het samenstellen van een profiel stelde de Commissie een longlist op, die vervolgens een shortlist werd. Betreffende kandidaten werden benaderd voor een open en oriënterend gesprek, waarna vervolggesprekken met serieuze en goede kandidaten volgden. Commissie en Bestuur hebben tenslotte gezamenlijke gesprekken gevoerd en alle voors- en tegens afgewogen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot deze aankondiging van onze beoogde nieuwe voorzitter, of beter gezegd voorzitster van VVSB.
Lees meer
Bloemencorso in de streek
18 apr

Bloemencorso in de streek

18 april / Algemeen
Vanaf vrijdag zal onze streek een weekend lang in het teken staan van de Bloemencorso. Deze mooie karavaan zorgt er ook voor dat er diverse wegen worden afgesloten. De gehele vrijdag is VVSB zeer slecht bereikbaar. Op zaterdag is dat al beter, maar zijn de wegen rondom Noordwijkerhout veelal afgesloten. Kom op tijd naar Sportpark de Boekhorst voor jouw wedstrijd. Voor meer informatie over de route zie de website van de corso: https://bloemencorso-bollenstreek.nl/programma/corsoroute/
Melvin van de Beeten nieuwe keeperstrainer VVSB
17 apr

Melvin van de Beeten nieuwe keeperstrainer VVSB

17 april / Het eerste
Met ingang van volgend seizoen zal Melvin van de Beeten de nieuwe keeperstrainer van VVSB zijn. De pas 23-jarige Melvin is momenteel keeperstrainer bij DHSC en de Utrecht academie. Tot enkele jaren geleden keepte Melvin nog op derde divisie niveau bij DVS’33, maar na omzwervingen koos hij voor een carrière als keeperstrainer. Veel succes Melvin bij onze club en met onze doelmannen!
Max Uphoff nieuw bestuurslid senioren- en scheidsrechterszaken
16 apr

Max Uphoff nieuw bestuurslid senioren- en scheidsrechterszaken

16 april / Algemeen
Max Uphoff volgt aan het eind van dit seizoen Ebbing van der Weide op als bestuurslid voor senioren- en scheidsrechterszaken. Zijn benoeming wordt in de ALV van dit najaar aan de leden voorgelegd. Vooruitlopend daarop gebruiken Max en Ebbing de laatste maanden van dit seizoen voor een soepele overdracht.
Lees meer
VVSB verliest van koploper RKAV Volendam
14 apr

VVSB verliest van koploper RKAV Volendam

14 april / Het eerste
De return tussen VVSB en RKAV Volendam leek voor het grootste gedeelte van de wedstrijd op de heenwedstrijd in het vissersdorp. De oranjehemden kwamen snel op een 0-2 voorsprong, waarna VVSB in de tweede helft uit een ander vaatje tapte. Via Ricardo Kuijvenhoven werd het nog 1-2, maar werd de gelijkmaker niet meer gescoord. In de slotminuten werd het uit de omschakeling nog 1-3. 
Lees meer
Loterij uitslag VVSB Veiling loten
14 apr

Loterij uitslag VVSB Veiling loten

14 april / Algemeen

Na gisterenavond een succesvolle Veiling gehad te hebben, maken we ook na trekking door de Notaris de winnende lotnummers bekend.

Heeft u prijs? Dan is deze af te halen bij Laros Makerlaardij aan Gieterij 56 tussen 09:00 en 17:00 uur.

Gefeliciteerd met uw prijs en voor diegene die geen prijs hebben gewonnen dank voor u steun aan de club.

 

VVSB Veiling 13 April
13 apr

VVSB Veiling 13 April

13 april / Algemeen

Zaterdag 13 April is er weer de VVSB Veiling we beginnen om 18:00 uur

Jullie komen toch ook?

VVSB Veiling brengt € 110,000 op
13 apr

VVSB Veiling brengt € 110,000 op

13 april / Algemeen
Gisterenavond 13 april organiseerde VVSB weer hun jaarlijkse veiling in de kantine van Sportpark de Boekhorst.
Lees meer