Nieuws JO12-1

52e StarBalm Strandlopen 13 juni tm 15 augustus 2024
12 jun

52e StarBalm Strandlopen 13 juni tm 15 augustus 2024

12 juni / Algemeen

Hiermee wil de organisatie van de StarBalm Strandlopen de strandlopen die vanaf 13 juni op het Noordwijkse strand gaan starten onder de aandacht brengen. En ze bieden opnieuw een mooie mogelijkheid om de conditie op peil te houden. Vanaf 13 juni a.s. kunnen alle voetbal liefhebbers 10 maal deelnemen aan lopen over het strand van Noordwijk naar Katwijk.Er wordt elke avond om 19.30 uur gestart.

Lees meer
Madéro Seniorentoernooi een prooi voor zaterdag 4
10 jun

Madéro Seniorentoernooi een prooi voor zaterdag 4

10 juni / Algemeen
Onder een stralend zonnetje streden afgelopen zaterdag zes teams om de winst op het Madéro Seniorentoernooi. In de finale tussen zaterdag 3 en zaterdag 4 moesten penalty's de beslissing brengen. Uiteindelijk hield zaterdag 4 de zenuwen het best in bedwang en mochten zij de beker in ontvangst nemen.
 
Lees meer
Annemarie Oor vrijwilliger van het jaar
08 jun

Annemarie Oor vrijwilliger van het jaar

08 juni / Algemeen

Bij de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst neemt voetbalvereniging VVSB, de goede gelegenheid om hun hardwerkende vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vrijdagavond 7 juni werden de vrijwilligers dit keer letterlijk en figuurlijk in het verdiende zonnetje gezet en verwend met een heerlijke barbecue. VVSB is supertrots op al hun vrijwilligers die op zijn/haar manier een steentje bijdragen. Want juist door al deze vrijwilligers draait de voetbalclub VVSB zoals het moet draaien.

Lees meer
Madero seniorentoernooi op 8 juni
05 jun

Madero seniorentoernooi op 8 juni

05 juni / Algemeen

De seniorenteams van VVSB sluiten het seizoen traditioneel af met het onderlinge seniorentoernooi. Op 8 juni strijden 6 teams om de prijzen tijdens het Madero Seniorentoernooi. Met dank aan de nieuwe sponsor Feestcafé Madero en een bijdrage van de club, kunnen we dit jaar afsluiten met een gezamenlijke barbecue. Nu hopen op mooi weer en dan belooft het zeker een mooie dag te worden.

Lees meer
Steun VVSB eenvoudig via Sponsorkliks
03 jun

Steun VVSB eenvoudig via Sponsorkliks

03 juni / Algemeen
Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan VVSB, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en VVSB ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar VVSB.
En nogmaals, het kost je niets extra!
Lees meer
Merel Augustinus speelt laatste wedstrijd voor VVSB
02 jun

Merel Augustinus speelt laatste wedstrijd voor VVSB

02 juni / Algemeen
Gisteren speelde Merel Augustinus haar laatste wedstrijd voor VVSB. Merel kwam als jong meisje voetballen en kwam al snel in het eerste jongensteam te spelen. Daar viel ze op met haar lange snelle passen, er kwam geen tegenstander haar voorbij. De afgelopen jaren nam Merel al deel aan verschillende KNVB programma’s en was ze onderdeel van het jeugdprogramma van ADO Den Haag. Vanaf volgend seizoen verruild zij het paars/gele tenue voor het groen/gele van ADO.
VVSB is heel trots op haar groei naar een professionele club. Merel we gaan je missen, maar blijven je volgen in de toekomst!!!
ZOMERAVONDVOETBAL 2024
30 mei

ZOMERAVONDVOETBAL 2024

30 mei / Algemeen
Na het succes van de afgelopen 3 jaar gaan we ook dit jaar weer een zomeravondcompetitie organiseren. Vanaf 19 juni zal er elke woensdagavond een speeldag zijn. De competitie duurt tot 21 augustus. Afhankelijk van het aantal teams zullen we kijken of alle speeldatums nodig zijn. Het is voor mannen- en vrouwenteams van minimaal 18 jaar. De wedstrijden zullen 7 tegen 7 zijn op een half veld. Wil jij jouw team opgeven? Geef je dan op voor Maandag 10 juni door een Whatsapp bericht te sturen naar Dirk van der Voort via 06-23773769.
1ste 7x7 Legends toernooi van de Bollenstreek
28 mei

1ste 7x7 Legends toernooi van de Bollenstreek

28 mei / Algemeen

Kent u de Hoofdklasse nog in de jaren 1995 – 2005? Wekelijks mooie derby’s en strijd op het veld. Ook buiten het veld kwamen de spelers elkaar geregeld tegen in het uitgaansleven waaronder op de Grent in Noordwijk.

Lees meer
Eerste elftal verliest laatste wedstrijd, maar ziet Onder 23 kampioen worden
26 mei

Eerste elftal verliest laatste wedstrijd, maar ziet Onder 23 kampioen worden

26 mei / Algemeen
Zaterdag 25 mei eindigde het seizoen voor het eerste elftal en de onder 23 van VVSB. Een dag met ups en downs. Zo werd de onder 23 kampioen van de derde divisie, maar kreeg het eerste elftal een poffer op de neus te verwerken. Desondanks kunnen beide teams op een mooi seizoen terugkijken en genieten van de aankomende zomerstop. 
Lees meer
Zaterdag 18 mei is Super Saturday
15 mei

Zaterdag 18 mei is Super Saturday

15 mei / Algemeen
Aanstaande zaterdag is het Super Saturday bij VVSB. Vanaf 12.00 uur begint het spektakel met koploper VVSB onder 23 tegen de leeftijdsgenoten van Hillegom. Vervolgens na de warming-up van ons Eerste elftal worden alle jeugdkampioenen gehuldigd op het hoofdveld. Hierna komen de spelers weer het veld op voor de wedstrijd tegen Hoogeveen, bij winst is VVSB verzekerd van nog een jaar in de derde divisie. Na afloop zal DJ Jo de voetjes van de vloer draaien.