Nieuws JO10-5

Kaartverkoop DOVO - VVSB
29 mei

Kaartverkoop DOVO - VVSB

29 mei / Algemeen
A.s. Woensdag gaat de nacompetitie al van start en spelen we zoals bekend uit tegen v.v. DOVO in Veenendaal. 
Lees meer
Kaartverkoop VVSB - DOVO
28 mei

Kaartverkoop VVSB - DOVO

28 mei / Algemeen
VVSB speelt in de eerste ronde van de nacompetitie tegen DOVO. Woensdag 31 mei om 20.00 uur wordt de eerste wedstrijd gespeeld in Veenendaal. Op zaterdag 3 juni volgt de return in Noordwijkerhout. De wedstrijd op Sportpark de Boekhorst wordt om 18.00 uur gespeeld. Kaarten voor niet-leden zijn online te koop via: http://vvsb.tixxy.nl/nl/VVSB-DOVO
SUPPORTERSBUS NACOMPETITIE 31 MEI
25 mei

SUPPORTERSBUS NACOMPETITIE 31 MEI

25 mei / Algemeen
VVSB stelt een supportersbus beschikbaar voor de eerste nacompetitie wedstrijd van a.s. woensdag naar DOVO (of een andere tegenstander afhankelijk van de uitslagen van de laatste speelronde). We hopen met veel supporters ons eerste aan te moedigen en naar een uitoverwinning te juichen. 
Lees meer
NACOMPETITIE ONS EERSTE
24 mei

NACOMPETITIE ONS EERSTE

24 mei / Algemeen

De laatste wedstrijd van de competitie staat voor de deur en die staat eigenlijk al in het teken van de voorbereiding op de nacompetitie. 

Zoals het er nu voorstaat speelt ons eerste elftal op woensdagavond 31 mei om 20.00 uur haar eerste wedstrijd van het tweeluik. Zaterdag 3 juni om 18.00 uur volgt dan de tweede wedstrijd. Op basis van de huidige stand is DOVO de tegenstander en dan spelen we op 3 juni thuis.

Zet alvast de data in jullie agenda om onze jongens te supporten volgende week! We rekenen op jullie steun!

ARJAN BROEKHOF VERLENGT VOORZITTERSCHAP
15 mei

ARJAN BROEKHOF VERLENGT VOORZITTERSCHAP

15 mei / Algemeen
Bij de officiële opening van ons sportpark gaf Arjan Broekhof aan er na 10 jaar mee te stoppen als voorzitter. Wel zou hij andere activiteiten voor de club blijven doen. Welnu, dat standpunt is enigszins veranderd, waardoor onze voorzitter zijn huidige rol nog even voortzet. Onlangs liet de supportersvereniging Bavone al met een groot spandoek blijken graag te zien dat Arjan nog even doorgaat. Dat, in combinatie met verschillende gesprekken en het aandringen van het bestuur, deed hem besluiten zijn afscheid uit te stellen.
Lees meer
ZATERDAG 6 MEI DJ NA AFLOOP VVSB-DEM
04 mei

ZATERDAG 6 MEI DJ NA AFLOOP VVSB-DEM

04 mei / Algemeen

Jij, een frisje of een biertje, 17 graden én een leuke wedstrijd?! 
Aanstaande zaterdag 6 mei om 18:00 uur moet ons aller VVSB thuis spelen tegen DEM. Een mooie afsluiter van de meivakantie! 

Tevens zijn onze bekerhelden van 2016 aanwezig op ons prachtige sportpark. Leuk om eens bij te praten en te weten hoe het met ze gaat! 

Ons eerste blijven we natuurlijk tot de laatste wedstrijden steunen. Het wordt sowieso een spannend slot van dit seizoen. Op naar een leuke wedstrijd dus met veel supporters en een goed feestje achteraf… Zien we jullie na afloop van de wedstrijd in Veld7 met DJ Rembrandt !

ORANJE ONDER 17 BEREIKT EK
21 apr

ORANJE ONDER 17 BEREIKT EK

21 april / Algemeen

Mede dankzij de voortreffelijke trainingsfaciliteiten bereikt Oranje onder-17 het EK. Dat was de tekst die we ontvingen van Lex Stofkooper, teammanager van dat elftal. De jongens waren erg onder de indruk van de accommodatie en hebben er uitstekend kunnen trainen. Als dank voor de goede zorgen ging Jan vd Voorn, prominent lid van onze VUT ploeg, met het team op de foto. Kortom, we hebben er een bondscoach bij!

We wensen het Nederlands Elftal onder-17 heel veel succes met hun EK in Hongarije en hopelijk zien we deze talenten schitteren in het oranje shirt. 
 

Nieuwe verenigingsscheidsrechters
19 apr

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

19 april / Algemeen
Vorige maand hebben VVSB'ers Kjeld Duwel, Robbie Visscher en Robin Hollestelle met succes de opleiding tot verenigingsscheidsrechter afgerond. De afgelopen weken hebben zij onder toezicht van scheidsrechterbegeleiders wedstrijden geleid. Na iedere wedstrijd hebben zij middels een reflectie verslag KNVB docent Jos Angevaren hun ontwikkeling laten zien. Naast spelregelkennis en -toepassing stond ook plezier hoog op de agenda. Kjeld, Robbie en Robin hebben dat plezier zeker laten zien tijdens de cursus. Mannen, geweldig gedaan en gefeliciteerd. Dank voor de begeleiding, in het bijzonder Ricus Vleugel en Dirk Rietmeijer. Ricus heeft vele uren langs de lijn gestaan en Dirk heeft de deelnemers tijdens de gehele cursus begeleid. Ook dank aan FC Lisse, als gastvereniging voor deze cursus.
VVSB veiling brengt recordbedrag op € 112.000
02 apr

VVSB veiling brengt recordbedrag op € 112.000

02 april / Algemeen

Gisterenavond 1 April organiseerde VVSB weer hun jaarlijkse veiling in de kantine van sportpark de Boekhorst. 
Bij de veiling waren er 264 kavels ingebracht en de kavels werden door veilingmeesters Jaap Meiland en Dick Bader in een razend tempo aan de man gebracht.

Lees meer
NIEUWE SJAALS TE KOOP BIJ VELD7
01 apr

NIEUWE SJAALS TE KOOP BIJ VELD7

01 april / Algemeen

De PR commissie heeft nieuwe VVSB sjaals ontwikkeld. De sjaal kent twee verschillende kantjes.

Voor iedereen die paarsgeel wil steunen, of dat nu een jeugdteam is of ons eerste in de strijd om het kampioenschap, is er nu 1 aan te schaffen bij Veld7. 

Lees meer