VVSB ZOEKT ELFTALLEIDER EN GRENSRECHTER VOOR TALENTENTEAM ONDER-23

Zoals bekend startte VVSB dit jaar met een nieuw team: Het elftal onder-23. Daarover viel meer te lezen in onder meer dit voorgaande nieuwsbericht:
https://www.vvsb.nl/nieuws/herzien-technisch-beleid-en-opstart-onder-23

Het team is inmiddels opgestart, de technisch manager aangesteld, de voorbereiding is gaande en gezamenlijk met de A-Selectie vond het eerste uitje van dit jaar plaats. In de tussentijd werd Jord Aanhane beloond met een contract bij onze A-Selectie. Dat klinkt allemaal goed zo lijkt het. Waarom dan toch dit bericht? 

Er wordt met spoed gezocht naar een Teammanager en een Assistent Scheidsrechter ter ondersteuning van onze trainer Kristian Weijers. De club benaderde inmiddels diverse betrokkenen, maar tot op heden zonder resultaat. Daarom deze oproep! 

Vind je het leuk om talent van dichtbij te begeleiden en te zien ontwikkelen? Wil jij zien hoe een deel van het succesvolle elftal JO19-1 doorgroeit op senioren niveau? Wil jij een bijdrage leveren om als team prestaties te leveren? 

Meld je dan bij Theo Nulkes (theonulkes@me.com / 06-51 34 85 06) OF Leo Geerlings (lpgeerlings@gmail.com / 06-30 79 44 85). Dat kan alleen, maar voor de rol van grensrechter bijvoorbeeld ook in een groepje mensen, die elkaar afwisselen in een vooraf opgesteld schema. 

VVSB ZOEKT ELFTALLEIDER EN GRENSRECHTER VOOR TALENTENTEAM ONDER-23
Terug naar overzicht