Vrijwilligers VVSB genieten van heerlijke lunch

Op zaterdag 26 augustus serveerde VVSB een uitgebreide lunch voor haar vrijwilligers. Maar liefst 180 van hen hebben zich tegoed gedaan aan allerlei heerlijkheden. Onder het genot van een hapje en een drankje werden verhalen van het afgelopen seizoen opgehaald en werd alvast vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen.

Er was ook aandacht voor vrijwilligers die besloten hadden te stoppen met hun taak. VVSB bedankte hen voor hun inzet door middel van een heerlijke borrelplank.

Rick Rol werd extra in het zonnetje gezet, hij kreeg de titel ‘Vrijwilliger van het Jaar’ toegekend. 12 jaar geleden startte hij de VVSB Facebook pagina. Met veel bezieling heeft hij ervoor gezorgd dat de pagina relevant geworden is en een groot bereik heeft met veel volgers. Samen met zijn dochter maakt hij leuke video’s voor de social media pagina’s van VVSB. En hij bemoeide zich met het intikkertje en de affiches voor de voorbeschouwing van de wedstrijden. Hij zit in de veilingcommissie waar hij veel tijd steekt in het samenstellen van het veilingboekje. En voorheen hielp hij zijn vrouw Bernadette met ‘de loterij’ die op het oude park bij elke thuiswedstrijd gehouden werd. Al met al een dik verdiende titel voor deze duizendpoot bij de club.

Extra dank werd uitgesproken naar Cees van Schooten. Je kunt wel zeggen: de vaste ledenadministrateur van VVSB, die na 38 jaren trouwe vrijwilligersdienst zijn taak neerlegt. Het bestuur van VVSB vond het prijzenswaardig dat hij zoveel jaar met zoveel bezieling inzet getoond heeft voor onze club. En daarom werd Cees benoemd tot erelid van VVSB.

Mocht je het ook leuk vinden om je aan te sluiten bij onze vrijwilligersclub? Samen met jou kijken we naar een leuke vrijwilligersklus of –taak binnen de vereniging. Kijk op de website https://www.vvsb.nl/vereniging/vrijwilligers/vrijwilligershome of stuur een e-mail naar vrijwilligersvvsb@gmail.com.

Vrijwilligers VVSB genieten van heerlijke lunch
Vrijwilligers VVSB genieten van heerlijke lunch
Vrijwilligers VVSB genieten van heerlijke lunch
Terug naar overzicht