vrijwilligers

Alle leden dragen hun steentje bij

Bij VVSB verwachten wij dat ieder lid (of een ouder van een jeugdlid)zijn of haar steentje bijdraagt, want vele handen maken licht werk. Maar wij vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers enthousiast zijn over de vrijwilligerstaak of -functie die zij uitvoeren: dat het bij hen past en dat zij er energie van krijgen.

Op het aanmeldingsformulier staan enkele taken waarvoor u zich direct kunt aanmelden. Of u geeft aan dat de vrijwilligerscommissie u moet bellen om met elkaar een andere vrijwilligerstaak of -functie af te stemmen. In ieder geval vinden wij het belangrijk dat je iets doet waar je vrolijk van wordt! We overleggen altijd met je hoeveel tijd je beschikbaar hebt, maar rekenen er op dat je minstens 2x per jaar een paar uur helpt. 

 

Alle leden een Taakie
Wij willen onze leden (of hun ouders/verzorgers) en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van een paar vragen krijgen wij een goed beeld van alle talenten die onze club rijk is! Bij een openstaande taak kunnen wij zo de beste match benaderen. 
Wij verwachten dat ieder lid (of de ouder/verzorger) de vrijwilligerstest van Taakie invult. Taakie-test

 

Wil je kijken wat er zoal te doen is bij VVSB? Klik hier voor een overzicht van de taken en functies.

 

Ben je meteen enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor een vrijwilligerstaak of –functie? Of heb je hier vragen of ideeën over? Mail naar vrijwilligersvvsb@gmail.com.

 

Vrijwillig is niet vrijblijvend
Om alles soepel te laten verlopen bij een grote organisatie als VVSB zijn er regels vastgesteld en afspraken gemaakt. De belangrijkste is dat de vrijwilliger verantwoordelijk is voor de uitvoering van de taak of functie: we rekenen op je!

 

VOG
Voor iedere nieuwe vrijwilliger wordt digitaal een gratis VOG klaargezet door de vrijwilligerscommissie. De vrijwilliger hoeft de aanvraag alleen nog af te ronden en in te leveren bij de commissie volgens de instructies die hij/zij heeft gekregen.

vrijwilligers hebben we nooit genoeg

draag je steentje bij aan een club die draait op vrijwilligers

Ik wil vrijwilliger worden

Nieuws en oproepen