vrijwilligers

Alle leden dragen hun steentje bij

Bij VVSB verwachten wij dat ieder lid (of een ouder van een jeugdlid)zijn of haar steentje bijdraagt, want vele handen maken licht werk. Maar wij vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers enthousiast zijn over de vrijwilligerstaak of -functie die zij uitvoeren: dat het bij hen past en dat zij er energie van krijgen.

Enkele weken na aanmelding bij VVSB worden alle nieuwe leden (of hun ouders/verzorgers) gebeld door de vrijwilligerscommissie om te bespreken van welke vrijwilligerstaak of -functie zij vrolijk worden en hoeveel tijd zij beschikbaar hebben om deze uit te voeren. Want ook voor mensen met weinig tijd is er iets te doen bij VVSB!

 

Alle leden een Taakie
Wij willen onze leden (of hun ouders/verzorgers) en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van een paar vragen krijgen wij een goed beeld van alle talenten die onze club rijk is! Bij een openstaande taak kunnen wij zo de beste match benaderen. 
Wij verwachten dat ieder lid (of de ouder/verzorger) de vrijwilligerstest van Taakie invult. Taakie-test

Wil je kijken wat er zoal te doen is bij VVSB? Klik hier voor een overzicht van de taken en functies.

Ben je meteen enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor een vrijwilligerstaak of –functie? Of heb je hier vragen of ideeën over? Mail naar vrijwilligersvvsb@gmail.com.

 

VOG
Voor iedere nieuwe vrijwilliger wordt digitaal een gratis VOG klaargezet door de vrijwilligerscommissie. De vrijwilliger hoeft de aanvraag alleen nog af te ronden en in te leveren bij de commissie volgens de instructies die hij/zij heeft gekregen.

 

Vrijwillig is niet vrijblijvend
Om alles soepel te laten verlopen bij een grote organisatie als VVSB zijn er regels vastgesteld en afspraken gemaakt. De belangrijkste is dat de vrijwilliger verantwoordelijk is voor de uitvoering van de taak of functie: we rekenen op je!

vrijwilligers hebben we nooit genoeg

draag je steentje bij aan een club die draait op vrijwilligers

Ik wil vrijwilliger worden

Nieuws en oproepen