Mr. S. na afloop van VVSB – Sparta Nijkerk
18 mrt

Mr. S. na afloop van VVSB – Sparta Nijkerk

18 maart / Het eerste
Na de teleurstellende wedstrijd tegen ODIN’59 neemt VVSB het zaterdag op tegen Sparta Nijkerk, op weg naar eerherstel! Na afloop van deze wedstrijd zal dankzij Willem Zandbergen saxofonist Mr. S. samen met een dj-trio de avond nog wat extra kleur geven. Tot zaterdag!
Lees meer
VVSB verliest bij hekkensluiter ODIN’59
16 mrt

VVSB verliest bij hekkensluiter ODIN’59

16 maart / Het eerste
In een zeer matige wedstrijd van VVSB wist hekkensluiter ODIN’59 er met de drie punten vandoor te gaan. In beide helften had VVSB weliswaar veelal de bal, maar werd de verdedigingsmuur van de thuisploeg niet geslecht. ODIN’59 deed dat wel en won via een schot in de lange hoek van Elton Kusi. 
Lees meer
Voorbeschouwing ODIN'59 - VVSB
15 mrt

Voorbeschouwing ODIN'59 - VVSB

15 maart / Het eerste
Na een vrij weekend dendert de Derde Divisie weer verder. Voor VVSB wacht een uitwedstrijd bij laagvlieger ODIN’59. De Noord-Hollanders staan op de laatste plaats op de ranglijst en het ziet er naar uit dat degradatie zeer binnenkort definitief wordt. VVSB staat in de ruime middenmoot, maar toch zullen beide ploegen strijden tot het bittere einde om punten te blijven vergaren. 
Lees meer
Lars Rauws blijft bij VVSB
13 mrt

Lars Rauws blijft bij VVSB

13 maart / Het eerste
Ook volgend seizoen kan eenieder nog genieten van Lars Rauws bij VVSB. De speler met een schat aan ervaring eerder bij FC Lisse, maar nu al 4 seizoenen in ons paars en geel. Daar gaat dan ook nog een 5e seizoen bij geplakt worden. Of het nu is als controlerende middenvelder of als centrale verdediger, Lars verzaakt nooit en geeft altijd het uiterste om de ploeg te helpen richting een overwinning. Ook buiten het veld is Lars belangrijk met zijn ervaring die hij over brengt op de jonge gasten. Lars, top dat je bij ons blijft en we kijken uit naar nog een mooi seizoen!
Lees meer
Inschrijfformulieren BAVO BIVAK 2024
11 mrt

Inschrijfformulieren BAVO BIVAK 2024

11 maart / Jeugd

Binnenkort is het weer tijd voor de Bavobivak !! 
Dit jaar is de Bavobivak voor de O8 en O9 op zaterdag 1 juni van 13.30 uur t/m zondag 2 juni 10.00 uur.
Dit jaar is de Bavobivak voor de O10 en O11 op vrijdag 31 mei van 16.00 uur t/m zaterdag 1 juni 12.00 uur.
Tijdens de Bavobivak hebben we sport, spel en vooral heel veel plezier met elkaar.

Lees meer
Versnelde HBO opleidingen op Tespelduyn blijken populair
10 mrt

Versnelde HBO opleidingen op Tespelduyn blijken populair

10 maart / Algemeen

Er zijn nog plekken voor start september

Ben jij tussen de 17 en 25 jaar? En vind je 1 dag school & 4 dagen werken interessant?

In september starten op Tespelduyn:

  • HBO Ondernemerschap & Management (1,5 jaar)
  • HBO Officemanagement & Hospitality (1,5 jaar)
Lees meer
Oefenwedstrijd VVSB - Ajax (am)
06 mrt

Oefenwedstrijd VVSB - Ajax (am)

06 maart / Het eerste
Stagiair Danny Hijzelendoorn stond deze oefenwedstrijd voor de groep, het was namelijk zijn examen.
In een gelijkopgaande eerste helft, met diverse mogelijkheden aan beide zijden, werd er nog niet gescoord.
In de tweede helft gebeurde dat wel. In zes minuten tijd schiet eerst Rick Warmerdam de rebound binnen. Vlak daarna is het Guus Verver die het net vindt. En Finn Mossel, koud in het veld, schiet de derde van de avond binnen. 
Het is Ajax (am) die vlak voor het eindsignaal de eer redt, zij maken er 3-1 van. Een nuttige en prima oefenwedstrijd ook voor de vele jongelingen die minuten mochten maken!
Lees meer
Uitnodiging meedenken/praten en doen bij de jeugdafdeling
05 mrt

Uitnodiging meedenken/praten en doen bij de jeugdafdeling

05 maart / Jeugd

De jeugdcommissies en jeugdbestuur willen bij deze iedereen uitnodigen voor een informatie en meedenk avond. Het doel van deze avond is om te praten over de jeugdafdeling en in het bijzonder de invulling van functies.

Lees meer
EHBO gezocht bij Voetbal talenten toernooi
04 mrt

EHBO gezocht bij Voetbal talenten toernooi

04 maart / Jeugd
As zondag 10 maart is het zover, dan wordt er door 20 teams bij VVSB gestreden in het VTT District West 2 toernooi om een NK ticket door de top MO13 & MO15 teams. Natuurlijk doen onze eigen teams mee! Om die dag alles in goede banen te leiden en niks aan het toeval over te laten, zoeken wij nog hulp. Ben jij (of ken je iemand) EHBO geschoold? Dan hopen we dat je as zondag de speelsters wilt ondersteunen als dit nodig is. Natuurlijk wordt er goed voor je gezorgd. We zien uit naar reactie, neem snel contact op via toernooicommissievvsb@gmail.com.
Lees meer
VVSB weet weer wat winnen is
03 mrt

VVSB weet weer wat winnen is

03 maart / Het eerste
VVSB ontving tijdens de eerste wedstrijd van de derde periode DEM. De eerste helft werd vooral op de helft van DEM gespeeld. Een groot veldoverwicht voor VVSB, maar de ruststand was slechts 1-0, door een doelpunt van Ricardo Kuijvenhoven. DEM kwam kort in de tweede helft op gelijke hoogte, maar Ian van Otterlo en Guus Verver maakten kort na elkaar de tweede en derde voor VVSB, die de wedstrijd hierna rustig uit kon spelen.
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - DEM
01 mrt

Voorbeschouwing VVSB - DEM

01 maart / Het eerste

In speelronde 24 staat voor zaterdag VVSB – DEM op het programma.

Op ons eigen sportpark de Boekhorst zal om 15:30 uur worden afgetrapt.

Lees meer
Lou Troelstra pupil van de week bij VVSB - DEM
01 mrt

Lou Troelstra pupil van de week bij VVSB - DEM

01 maart / Jeugd

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen DEM is dat Lou Troelstra.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB. Lang leve onze grote sponsor!

Lees meer
Obi Onyeike verlaat VVSB
29 feb

Obi Onyeike verlaat VVSB

29 februari / Het eerste
Obi Onyeike heeft in goed overleg met de clubleiding besloten om aan het einde van het seizoen VVSB te verlaten. Het wordt steeds lastiger om zijn werk te combineren met drie keer per week trainen bij VVSB. Obi is eigenaar van Onyeike Personal Training & Coaching en daarnaast ook nog eens Sportstimulator namens de Gemeente Amsterdam. Begin van het seizoen raakte hij geblesseerd en kon met de fysio later starten dan de gebruikelijke trainingstijden, maar na de winterstop keerde Obi terug in de selectie en kwam tijdgebrek weer om de hoek kijken.
 
Lees meer
APRES SKI PARTY NA AFLOOP VAN VVSB - DEM
27 feb

APRES SKI PARTY NA AFLOOP VAN VVSB - DEM

27 februari / Algemeen
Zaterdag speelt ons eerste weer een thuiswedstrijd met als tegenstander DEM. Aansluitend aan de wedstrijd zijn alle supporters natuurlijk weer welkom om na te praten in Veld 7! Ons damesteam Vrouwen 2 heeft dan onze kantine omgedoopt tot skihut. Een DJ, zanger Patrick Messemaker en een rad met avontuur vol met prijzen. Gegarandeerd gezelligheid in een iets ander thema dan gebruikelijk. Eerst heeft ons eerste uw support nodig en na afloop dan even sfeer proeven in de kantine!
Lees meer
Onderling Krokustoernooi JO14/JO15 teams
26 feb

Onderling Krokustoernooi JO14/JO15 teams

26 februari / Algemeen
De zachte weersomstandigheden laten de krokussen al enige tijd bloeien. Dus met het einde van de Krokusvakantie in zicht was een naam voor het onderlinge voetbaltoernooi makkelijk bedacht. De spelers uit JO14 en JO15 konden even flink aan de bak op ons droge Sportpark De Boekhorst.
Lees meer
VVSB speelt gelijk bij DOVO
24 feb

VVSB speelt gelijk bij DOVO

24 februari / Het eerste
Na een mindere fase van VVSB staat de uitwedstrijd tegen een in vorm verkerend DOVO op het programma. De start van de wedstrijd begint goed, Guus Verver rondt koelbloedig af. Na een half uur komt DOVO terug in de wedstrijd, 1-1. Beide ploegen hebben kansen op een overwinning, maar meer doelpunten vallen er niet in deze wedstrijd. VVSB pakt weer een punt, op naar DEM thuis, volgende week zaterdag.
Lees meer
Voorbeschouwing DOVO - VVSB
23 feb

Voorbeschouwing DOVO - VVSB

23 februari / Het eerste
DOVO tegen VVSB blijven speciale potjes. De afgelopen jaren werden al flink ‘gevechten’ uitgevochten en ook aanstaande zaterdag staat er weer een kraker op het menu. Een ploeg die strijdt voor een periode tegen een ploeg die wel weer een overwinning wil grijpen na een mindere periode. Kortom, twee ploegen die ervoor willen gaan aan de rode kant van Sportpark Panhuis, aanvang 14.30 uur. 
Lees meer
Ian van Otterlo verlengt verblijf bij VVSB
22 feb

Ian van Otterlo verlengt verblijf bij VVSB

22 februari / Het eerste
Ook onze topschutter van dit seizoen, Ian van Otterlo, zal volgend seizoen weer te zien zijn in ons paars en geel. Ian kwam ruim 1,5 jaar geleden over van Rijnsburgse Boys en is sindsdien de vaste man achter de spits of spitsen. Na vorig seizoen 16 doelpunten op zijn naam te hebben geschreven, staat de teller dit jaar alweer op 11. Naast doelpunten is ook zijn combinatiespel bij vlagen een lust voor het oog. Super dat je bij ons blijft, Ian!
Lees meer
Willem Tukker speciale gast bij VVSB – Urk
20 feb

Willem Tukker speciale gast bij VVSB – Urk

20 februari / Algemeen
Voor VVSB was het tegen Urk een speciale wedstrijd, want Willem Tukker was te gast. De 86-jarige Willem had afgelopen kerst tijdens de wensboom bij zijn Stichting het Raamwerk de wens om nog een wedstrijd van VVSB te kunnen kijken. Jarenlang liep hij daar altijd al rond en nu kreeg Willem een echte VIP behandeling.
Lees meer
Gyliano van Velzen tekent bij bij VVSB
19 feb

Gyliano van Velzen tekent bij bij VVSB

19 februari / Het eerste
Gyliano van Velzen zal ook volgend seizoen deel uitmaken van de selectie van VVSB. De aanvaller kwam dit seizoen laat bij de selectie, maar veroverde direct een basisplaats. Als buitenspeler of als spits, toont Gyliano aan elke week de verdediging van de tegenstander het lastig te maken. VVSB is blij dat Gyliano nog een jaar op De Boekhorst te bewonderen is en hopen nog veel mooie acties, assists en doelpunten van zijn voet te zien komen. 
Lees meer