Toernooien

Overzicht toernooien 2019-2020

De uitnodigingen en aanname van toernooien zal door de toernooi-coördinator VVSB gedaan worden. Voor alle teams worden er in principe toernooi(en) aangenomen. Mocht jouw team een toernooi willen spelen, dan kan je dit bij de toernooi-coördinator aangeven. Die gaat dan op zoek naar een leuk toernooi !

Voor de JO19-JO18-JO17-JO16 wordt op aanvraag/uitnodiging een toernooi vastgelegd. Voor de overige teams JO15-JO14-JO13- en meisjes wordt minimaal een toernooi vastgelegd. Voor de onderbouw O12-O11-O10-O09-O08-O07-O06, meisjes en het G-team worden er minimaal twee toernooien vastgelegd.

Wil je meer toernooien vastgelegd hebben, mail dan naar de toernooi-coördinator. Er zijn al wat uitnodigingen binnen gekomen.                                  

Waar houden wij rekening mee:

1) De uitnodiging moet niet al te ver weg zijn ! Liever ook weer niet te dichtbij, omdat het dan de kans groot is dezelfde tegenstanders te treffen als in de beker/competitieronden                                                                                                                                                                                                             2) Ook met feestdagen kunnen er uitnodigingen binnen komen, waar we dan mogelijk positief op reageren                                                                                     3) De organisatie bij een buitenland toernooi dient door de leider op zich genomen te worden.   

Als we naar een toernooi gaan, dan proberen we daar een aantal teams naar toe te sturen. Fijn om bij andere VVSB teams te kijken en aanmoedigen. Maar het is niet zo, dat op een toernooi-dag alle teams aan het voetballen zijn, dit voor mogelijke spelers-aanvullingen. Een team is “”verplicht”” om naar het aangenomen toernooi te gaan. De organisatie rekent op ons ! Soms gebeurt het dat verenigingen op het laatste moment afzeggen. Heb je tekort spelers ? Meldt dit dan zo snel mogelijk aan de leeftijd coördinator.

Naar een toernooi gaan, is leuk en blijft leuk. In een korte tijd een aantal wedstrijdjes spelen. Winnen en verliezen horen bij elkaar, maar respect voor medespelers, leiders, scheidsrechters en de organiserende vereniging. Het gaat om sportiviteit en het meedoen aan het toernooi. Veeg de kleedkamer even na afloop aan en stap op eind van het toernooi even naar de leiding van het toernooi en dank hen voor de gastvrijheid en de organisatie. Dan zijn we volgend jaar weer van harte welkom !

Namens VVSB afdeling jeugd

Toernooi-coördinator

Jan van Gijlswijk

Bethlehem 10

2211 NA Noordwijkerhout

Mobiel ; 06 – 246 30 899

Mail : toernooi@vvsb.nl