Toernooien

Overzicht toernooien 2017-2018

Het aannemen van toernooien voor selectieteams zal door jeugdbestuur gedaan worden. Voor de A en B teams worden in principe in eerste instantie geen toernooien aangenomen. (m.u.v. MB1 en MB2). Als jouw team wel een toernooi wil spelen, kan je dat bij de toernooicommissie aangeven. Voor alle andere teams wordt minimaal één toernooi vastgelegd.

Wil je er meer? Even mailen naar de toernooi@vvsb.nl.
Er zijn al flink wat aanvragen van verenigingen bij me binnen gekomen. Hierbij maak ik een eerste schifting:

1. Is het binnen een straal van ongeveer 40 km.? Liever ook weer niet te dichtbij, omdat dan de kans groot is dezelfde tegenstanders te treffen als in de reguliere competitie.
2. Een toernooi op Eerste of Tweede Paasdag wordt niet aangenomen. Het valt niet mee om dan teams compleet te krijgen. Paaszaterdag is nog goed in te vullen.
3. Het deelnemen aan internationale toernooien: de organisatie hiervan zal door de leider op zich genomen dienen te worden.

Ik probeer een aantal teams naar een toernooi te sturen. Dat maakt het VVSB feestje nog meer compleet. Niet alle teams uit een lichting ( C,D, E of F) zullen bij een toernooi ingeschreven worden. De teams die niet gaan kunnen gevraagd worden spelers af te staan om zodoende voltallige teams te krijgen. Een team is verplicht om naar het aangenomen toernooi te gaan. De organisatie rekent op ons. Regelmatig gebeurt het dat verenigingen op het laatste moment afzeggen. Heb je tekort spelers? Meld dit dan zo snel mogelijk, doch minstens enkele dagen voor het toernooi, aan de leeftijdscoördinator.

Last, but not least:
Het lijkt allemaal zo overbodig te melden, maar graag: respect voor medespelers, leiders, scheidsrechters en organiserende vereniging. Het gaat om sportiviteit en het meedoen aan het toernooi. Stap aan het einde van het toernooi even naar de leiding van het toernooi en dank hen voor de gastvrijheid en de organisatie.
Zo zijn we volgend jaar ook weer van harte welkom

VACANT (voorlopig bij de jeugdvoorzitter Martijn Garretsen)
Toernooicommissie VVSB.
toernooi@vvsb.nl