GA NAAR WEBSHOP

 

KLEDINGSPONSOR EN WEBSHOP

De seniorenselectie, jeugd- en recreatie teams hebben een nieuwe kledingsponsor: Patrick!

We hebben in samenwerking met Patrick ook een webshop opgezet met een ‘eigen’ VVSB trainingslijn en voetbal accessoires voor de zomer en winter. Iets uitkiezen voor je (klein)kind of voor jezelf? Ga naar: https://www.brandsfit.com/vvsb

Alles wordt geleverd (na het zelf aanvinken van Clublogo in het winkelmandje bij afrekenen) met een logo van VVSB op de bovenkleding in senioren- of kindermaten. Als er meerdere kleuren zijn, dan is dat in het artikel te zien. Er zijn twee soorten trainingspakken (representatiepak zwart met paarse zipper en een trainingspak met paarse accenten). De eerste is er ook in een dameslijn. Verder trainingstenues in paars, wit of zwart, scheidsrechters- of keeperskleding en ballen, scheenbeschermers et cetera.

NIEUW WEDSTRIJDTENUE SENIOREN
Mocht je een nieuw VVSB wedstrijdtenue willen hebben als team, meld je dan bij Angela van Eeden die je de vervolgprocedure uitlegt. Passhirts zijn beschikbaar.

WARMING UP OF REPRESENTATIEPAKKEN SPONSOREN VOOR TEAMS
Voor de aanschaf van (sponsor) warming up trainingspakken (representatiepak zwart met paarse zipper) met bedrijfslogo, meld je dan bij Siem van Wetten of via onderstaande contactgegevens. Die bestellingen kunnen in totaliteit worden gedaan in onze clubportal met aanlevering van een sponsorlogo. 

VOETBALTASSEN MET LOGO
Voetbaltassen met logo zijn ook op de club verkrijgbaar. Een leuk kadootje om te geven! Meer info op de pagina Bestellen voetbaltas met VVSB logo.

Neem contact op via onderstaande gegevens.

CONTACTGEGEVENS
vvsbkleding@gmail.com

Senioren: Angela van Eeden:  angvaneeden@gmail.com 06-15060873

Jeugd: Sandy de Groot (en Siem van Wetten): sandydegroot@casema.nl 06-38207872