GA NAAR WEBSHOP
 

Kleding

Beleid VVSB betreffende kledinglijn.

Binnen de vereniging worden door verschillende goedwillende sponsors onze teams regelmatig voorzien van trainingspakken e.d. Zonder deze hulp van de sponsors is het haast onmogelijk een uniforme uitstraling te krijgen. Deze uniformiteit ontbreekt nog, omdat er nog geen duidelijk kledingbeleid is. Dit geeft een rommelige uitstraling.

Daarom is de kledingcommissie opgericht. Zij zullen de kledinglijn verder uitzetten en bewaken.

NIEUWE KLEDINGSPONSOR EN WEBSHOP

De seniorenselectie, jeugd- en recreatie teams hebben een nieuwe kledingsponsor: Patrick! We lieten al eerder het nieuwe uitshirt met onze sponsoren Paardekooper en FHS zien. Het nieuwe thuisshirt volgt binnenkort!

We hebben in samenwerking met Patrick direct ook een webshop opgezet met een ‘eigen’ VVSB trainingslijn en voetbal accessoires voor de zomer en winter: check alvast 

https://www.brandsfit.com/vvsb

Alles wordt geleverd met een logo van VVSB op de bovenkleding in senioren- of kindermaten. Als er meerdere kleuren zijn, dan is dat in het artikel te zien. Er zijn twee soorten trainingspakken (representatiepak zwart met paarse zipper en een trainingspak met paarse accenten). De eerste is er ook in een dameslijn. Verder trainingstenues in paars, wit of zwart, scheidsrechters- of keeperskleding en ballen, scheenbeschermers et cetera. Zaterdag 5 september presenteren we op de club de collectie en kan iedereen ook kleding passen. 

Mocht je een nieuw VVSB wedstrijdtenue willen hebben als team, meld je dan bij Angela van Eeden die je de vervolgprocedure uitlegt. Passhirts zijn beschikbaar.

Voor de aanschaf van (sponsor) warming up trainingspakken met bedrijfslogo, meld je dan bij Siem van Wetten. Die bestellingen kunnen in totaliteit worden gedaan in onze clubportal met aanlevering van een sponsorlogo. 

En anders: info@vvsb.nl

Leden van de kledingcommissie zijn
- Siem van Wetten: siemvanwetten@outlook.com tel: 06- 57136307
- Rob Mossel:  mosselr@zonnet.nl.  tel: 06-35130460


Rob Mossel zal zich vooral richten op de website en webwinkel, Siem van Wetten en VACANT (informatie via de Reserveren via VACANT (voorlopig bij de jeugdvoorzitter) richten zich meer op de aanschaf van kleding.

Bij hen kunt u altijd verdere informatie inwinnen.