GA NAAR WEBSHOP
 

Kleding

Beleid VVSB betreffende kledinglijn.

Binnen de vereniging worden door verschillende goedwillende sponsors onze teams regelmatig voorzien van trainingspakken e.d. Zonder deze hulp van de sponsors is het haast onmogelijk een uniforme uitstraling te krijgen. Deze uniformiteit ontbreekt nog, omdat er nog geen duidelijk kledingbeleid is. Dit geeft een rommelige uitstraling.

Daarom is de kledingcommissie opgericht. Zij zullen de kledinglijn verder uitzetten en bewaken.
Samen met L.J. Sport heeft VVSB gekozen voor Masita Barca. Deze lijn kunnen wij tot eind 2019 leveren en daarom een zekerheid voor de komende jaren. De kleur is navy- geel. Op de voorkant komt in het geel het logo van VVSB Noordwijkerhout en op de achterkant is ruimte van het plaatsen van een advertentie door de sponsor. Dit moet in dezelfde kleur geel zijn als de voorkant en mag maximaal 30x30 cm groot zijn. (één kleurbedrukking dus)
Ook bij de tassen wordt de lijn van Masita Barca doorgezet.

L.J. Sport zal waar nodig in overleg gaan met de kledingcommissie.

Daarnaast willen we de kledinglijn een duidelijke, vaste plek op de website geven. Op de homepage wordt naast afgelastingen het kopje kledinglijn geplaatst. Hieraan wordt gekoppeld de informatie over de kledinglijn, als ook een flyer van mogelijkheden tot sponsoring en particuliere verkoop.
In de webshop kunt u de kleding bestellen.

Bij de aanschaf van pakken voor een geheel team kan 15 procent korting gegeven worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid van bedrijven om de BTW af te trekken. VVSB krijgt van alle aankopen die voor VVSB gedaan worden 5 procent voor de clubkas. Dit komt weer ten goede aan de jeugd.

De kleding wordt geleverd bij L.J. Sport in Lisse, maar kan in overleg ook in het filiaal van Sassenheim opgehaald worden. Ons aanspreekpunt voor VVSB is Richard Landwer Johan.

Implementatie kledinglijn.
Vanaf 1 november 2015 is het niet meer toegestaan een ander trainingspak te sponsoren dan de Masita Barca navy-geel.

Gedoogbeleid
Tot oktober 2015 had VVSB en L.J. Sport de Masita Brasil als kledinglijn. Sommige teams hebben vorig en dit jaar nog uit deze lijn besteld. Dit pak is dezelfde kleur als de Masita Barca, maar heeft een gele streep op de borst en mist de gele strepen op de mouw. Deze pakken mogen gedragen blijven worden.

Wij hopen dat andere afwijkende kleuren trainingspak en/of merken die al aangeschaft zijn, nog anderhalf jaar gedragen worden. Ook dan zijn deze pakken waarschijnlijk afgeschreven en hebben we dus vanaf seizoen 2017-2018 alleen maar de Masita Barca in de kleurstelling marine – Navy.

Aanschaf sokken
Binnen de vereniging willen we op den duur alle jeugdleden van nieuwe tenues en short voorzien. Hiervoor zullen t.z.t. sponsors zich kunnen aanmelden.

Ieder jaar moeten we als vereniging flink investeren in aanschaf van nieuwe sokken. Het is niet altijd gebruikelijk dat verenigingen hier zorg voor dragen. Bij veel verenigingen in de omgeving dienen de spelers zelf voor sokken te zorgen.
Bekeken gaat worden hoe dit in de toekomst verder uitgewerkt kan worden.

Leden van de kledingcommissie zijn
- Siem van Wetten: siemvanwetten@outlook.com tel: 06- 57136307
- Rob Mossel:  mosselr@zonnet.nl.  tel: 06-35130460

Rob Mossel zal zich vooral richten op de website en webwinkel, Siem van Wetten en VACANT (informatie via de Reserveren via VACANT (voorlopig bij de jeugdvoorzitter Jan Huisman) richten zich meer op de aanschaf van kleding.

Bij hen kunt u altijd verdere informatie inwinnen.