G1 - Informatie

VVSB JG & G-voetbal biedt kinderen en volwassenen uit de regio met een lichte lichamelijke of geestelijke beperking een gepaste omgeving om in teamverband met elkaar te sporten.  Onze spelers vormen een bont gezelschap van doorbijters die te maken hebben met zaken als evenwichtsstoornis, hyperactiviteit, bewegingsbeperkingen, spasticiteit, effecten uit het autistisch spectrum, blijvende effecten na een ziekte en wat dies meer zij.

VVSB JG1 is een team met jongens van verschillende leeftijden dat competitie speelt, gesponsord door Vink Multimedia en Wendy4Kids. Het team kan nog spelers (M/V) gebruiken!

VVSB G1G is een team jonge kerels dat eveneens competitie speelt, gesponsord door Pegasus Sports and Healthcare. Het team kan nog spelers (M/V) gebruiken!

Behoor je tot de doelgroep van het (J)G-voetbal en zou je wel eens willen proeven of het ook iets voor jou is, kom dan gerust eens (met een ouder of begeleider) kijken of meetrainen op vrijdagavond van 18:00 - 19:00 op veld 3A (G1G) / 3B (JG1), of bel coördinator Anneke van Linden op 06-23069871 voor meer informatie.