Zaterdag Zwammerdam thuis

Na de 2 - 1 winst van afgelopen zaterdag op NSV '46 staat de komende zaterdag de thuiswedstrijd tegen de nummer 11 Zwammerdam te wachten. In de uitwedstrijd stond na 90 minuten een 2 - 2 eindstand op het scorebord. Een wedstrijd waarin VVSB zwaar bovenliggend was, maar waarin de concentratie de eerste vijf minuten - beide helften - niet aanwezig was en dus tweemaal een achterstand weggewerkt moest worden.

Dat gaat VVSB komende zaterdag niet overkomen, want een ezel stoot zich nooit voor een tweede keer aan eenzelfde steen? VVSB staat na afgelopen zaterdag alleen op plek 3. Een mooie plaats voor een debutant, maar een tweede plaats lonkt, maar dan moet er gewonnen worden en Be Fair moet dan wel punten laten liggen.