Zaterdag 1 revancheert zich!

Maakten we ons, na de verloren wedstrijd tegen 4e klasser Zevenhoven nog zorgen over de vorm waarin de ploeg verkeerde? Afgelopen zaterdag werd dit volledig geloochenstraft! Vanaf minuut één wordt de ploeg uit Nieuwkoop vastgezet en kan geen moment aanspraak maken op wat voor resultaat dan ook! Slechts verliezen. Na 90 minuten voetbal staat er 5 – 1 op het scorebord met doelpunten van Stefan Immerzeel (3x), Jelle Homan en een eigen goal. In de 84e minuut scoort Nieuwkoop haar ‘eretreffer’.

Vanaf minuut één laat de Jonkman formatie zien, dat je de wedstrijd tegen Zevenhoven kunt scharen in de categorie ‘incident’? Nieuwkoop, toch een ploeg van formaat in deze Derde Klasse wordt vanaf acquit teruggedrongen op hun eigen helft. Niet dat dit direct gevaar oplevert, maar het overwicht is significant. In de 28e minuut gebeurt, waarop de ploeg recht heeft. Timo v/d Raadt stuurt zijn rechtsback de diepte in en deze, Max v/d Boog, snijdt naar binnen en wordt neergelegd in de 16 meter! Stefan Immerzeel is genadeloos! 1 - 0.

In de 54e minuut een uitstekende combinatie over de rechterkant. Joost Bierhuizen passeert zijn mannetje en zijn strakke voorzet wordt door een verdediger van Nieuwkoop in eigen doel gewerkt. 10 minuten later is het weer raak! Mike Taskin ontvangt de bal op rechts en ziet Jelle Homan op volle snelheid diep gaan. Mike legt de bal panklaar achter de verdediging en Jelle werkt (via de keeper) binnen. Vier minuten later laat Max zien over welke kwaliteiten hij beschikt. Met een strakke voorzet vindt hij Stefan bij de 1e paal, die vernietigend hard  binnen kopt. Na wat wissels doorgevoerd te hebben vindt ook Nieuwkoop, bij een van zijn spaarzame uitbraken, het doel. De slotakkoorden zijn weer voor Max en Stefan. Weer een meer dan prima voorzet van Max wordt even zo fraai binnen gewerkt door? Wie anders dan Stefan!

De 1e klap een daalder waard? Mannen, houdt dit niveau vast en de resultaten volgen vanzelf!

Opstelling:

Peet v/d Berg, Max v/d Boog, Timo v/d Raadt, Tim Wijnands, Ardy de Jong, Jaap Aartman (72e min. Rick Koeckhoven), Mike Taskin (80 min. Jasper van Stijn), Joost Bierhuizen, Stefan Immerzeel, Thomas Schrooder, Coen v/d Meij (60e min. Jelle Homan).

Op Facebook van zaterdag 1 zijn weer prachtige foto's te bewonderen van deze wedstrijd. Dank Tino!

Zaterdag 2 moet zijn meerdere erkennen in Rijnsburgse Boys en verliest met 6 – 2. Doelpuntenmakers aan VVSB-zijde zijn: Berhang Sartib en Berend de Jong!

Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 de uitwedstrijd tegen Reeuwijk! Wederom een lastige tegenstander! Denk alleen maar aan de uitwedstrijd van het afgelopen seizoen, waarin de ploeg kansloos verloor! Revanche nemen is een prima uitgangspunt!