Wie ben ik

Even voorstellen

Deze week: Peter Verhoeve

Aan de hand van een aantal vragen stelt wekelijks een (nieuwe) speler, of lid van de technische staf, van de selectie zich aan u voor. Deze week is het de beurt aan Peter Verhoeve

Persoonlijk

 

Naam: Peter Verhoeve

Geboortedatum: 10-08-1992

Woonplaats: Den Haag

Welke hobby’s heb je en wat doe je graag in vrije tijd?

Naast voetbal heb ik geen specifieke hobby waar ik veel tijd aan besteedt. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie, kijk is series en films en vind ik het leuk om te shoppen en eten in verschillende steden.

Wat doe je in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven ben ik QHSSE (kwaliteit- en veiligheids)-Adviseur bij Transafe. Transafe verleent diensten aan de maritieme sector, terminals en aanverwante bedrijven in de maritieme industrie. De dienstverlening focust zich op het ontzorgen, supporten en continue verbeteren van processen welke gerelateerd zijn aan veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu, kwaliteit en beveiliging.

Algemeen

Favoriete tv programma? Op televisie Expeditie Robinson, serie SUITS

Favoriete website?

Mijn zoekgeschiedenis geeft aan google, maar dat zal wel komen doordat deze als startpagina staat ingesteld. Geen specifieke website als favoriet.

Favoriete muziek? Hip Hop / Nederlandstalig

Favoriete drank? Liquor 43

Favoriete film? Gladiator

Favoriete boek? Geen 

Favoriete gerecht? Italiaans in het algemeen

Favoriete vakantiebestemming? Dubai heeft mij op het meest indruk gemaakt

Wie zou je wel eens willen ontmoeten? Ik zou wel is met Sergio Ramos in het centrum een wedstrijd willen spelen.

Naar een onbewoond eiland met? Mijn vriendin

Voetbal

 

Welke verwachtingen heb je voor de competitie?

Ik verwacht dat wij een rol van betekenis kunnen spelen bij de bovenste plekken als we als een team voetballen en fit blijven.

Wat vind je van de selectie waarin je nu terecht komt? Of kende je sommige spelers al?

Mijn eerste indruk van de selectie is positief. We hebben een volwassen groep spelers die al meerdere jaren op niveau spelen. Ik ken al een paar spelers omdat ik met hen in het verleden bij NAC en Sparta heb samengespeeld.

Hoe kijk je tegen de club VVSB aan?

VVSB is naar mijn mening een saamhorige club en in de afgelopen jaren vooral bekend geworden door de mooie resultaten in de KNVB beker. De accommodatie maakt de komende jaren de ontwikkeling door die naar mijn mening zullen bijdragen aan een professionele uitstraling. Met de huidige medewerkers, vrijwilligers en de toekomstplannen is VVSB een club die op het hoogste niveau dient te spelen.

Waar heb je allemaal gespeeld?

GDA in Den Haag, NAC, Sparta en ASWH

Wat vind je van het niveau van de Derde Divisie?

De derde divisie is een goed niveau. Het verschil tussen de top 5 en onderste 4 is aanwezig maar iedereen kan van elkaar winnen.

Wat zijn je ambities op het voetbalvlak?

Voetballen in de 2de divisie.

Voetbalhoogtepunt?

Promotie met ASWH naar derde divisie en tweede divisie.

Voetbaldieptepunt?

Ik heb geen moment of verliespartij waarbij ik spreek van een dieptepunt. Lange vervelende blessures beschouw ik als dieptepunten omdat je niet kan doen wat je eigenlijk wil doen…lekker voetballen.

Hoe bereid je je als speler voor op een wedstrijd?

Heel nuchter, goed eten en drinken en de avond ervoor niet te laat slapen zodat ik goed ben uitgerust.

Wat verwacht je van de wedstrijden in de Derde Divisie?

Het wordt opnieuw een lang seizoen. De wedstrijden zullen mentaal veel vragen van alle spelers. De teams die het meest constant zijn zullen om de prijzen spelen.

Wanneer is jouw seizoen geslaagd?

Een grote bijdrage leveren bij mogelijk succes in de KNVB en het behalen van nacompetitie om VVSB zo snel mogelijk terug te laten keren op het hoogste amateurniveau.

Wie ben ik
Terug naar overzicht