Wess Bader pupil van de week bij VVSB - Hoogeveen

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen Hoogeveen is dat Wess Bader.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB. Lang leve onze grote sponsor!

Hallo allemaal,

Ik ben Wess Bader en ben 11 jaar. Mijn vader en moeder zijn Ruud en Elize. Ik heb ook een zusje van 9 jaar. Zij heet Floor en zit niet op voetbal, maar op de dansmariekes, turnen en scouting. Ik zit op de Victorschool in groep 7. Voetbal is natuurlijk mijn leukste hobby, maar ik hou ook van boomhutten bouwen, varen in mijn opblaasboot en Brawl stars spelen.

Ik zit nu 5,5 jaar op voetbal, vanaf de 4x4 ben ik doorgegaan naar de JO7-1 en nu zit ik in de JO11-1. Ik speel daar aan de linkerkant. Meestal achterin, maar ook wel eens linksvoor. Als de keeper niet kan val ik voor hem in. We zijn met dit team nu al ongeveer 6x kampioen geworden na een periode. Dat is wel gaaf natuurlijk! Soms vierden we dat met paars en gele rook!

Mijn favoriete speler van het eerste is Jermano Lo-Fo-Sang, omdat hij de bal van de ene corner naar de andere corner kan schieten en hij ook vaak linksachter speelt. Ik zou met hem zaterdag wel een balletje willen overschieten.

Een goede voetballer vind ik ook Raimond Duivenvoorde, oud keeper van het eerste, omdat hij erg goed kan keepen en ook heel aardig is. Van Raimond zou ik ook wel eens een echte training willen krijgen met mijn team.

Ik ben op voetbal gegaan omdat mijn vader mij heeft opgegeven. Hij zat vroeger ook al op voetbal bij VVSB. Vanaf de JO7 is mijn vader ook onze trainer samen met Martin. Gelukkig dat hij mij bij de voetbal heeft opgegeven, want ik vind voetbal echt heel leuk! We hebben een heel leuk team en als we winnen eten we frikandellen! Dat zou het eerste misschien ook moeten afspreken, dan winnen ze vast veel vaker! Ik denk dat ze zaterdag tegen Hoogeveen ook gaan winnen; Met 2-1!

Fijne wedstrijd allemaal,

Wess

Team van de week is een combinatie uit de onder 11-1 en de 11-2.
Wat deze wedstrijd bijzonder maakt is dat we de finale van de penalty bokaal spelen.
De JO11-1 en de JO11-2 hebben in de reguliere penalty competitie de meeste doelpunten gescoord en gaan nu onderling uitvechten wie de beste is dit seizoen.
De penalty bokaal is vernoemd naar Vladimir Jozic en hij zal deze dan ook uitreiken.

Wess Bader pupil van de week bij VVSB - Hoogeveen
Terug naar overzicht