VVSB zat. 1 klaar voor de competitie

Aanstaande zaterdag begint voor zaterdag 1 de competitie en wel tegen AVV Alphen uit Alphen a/d Rijn. De ploeg van Stefan Kraaijvanger heeft een prima voorbereiding gehad en heeft dit in de laatste wedstrijd bekroond met een klinkende overwinning tegen Rijnsburgse Boys 2. Competitief komt deze ploeg uit in de reserve Hoofdklasse zaterdag en nu onze tegenstander voor de Districtsbeker. Na 90 minuten voetballen stokte de teller op 7 -2 met drie doelpunten van de voet van Fadil Sukurica, tweemaal Stefan Immerzeel, Max v/d Boog en Jaap Roeleven beiden éénmaal. Dit geeft vertrouwen! VVSB zaterdag eindigde op de 2e plaats in de Districtsbeker. Niet achter Rijnsburgse Boys, niet achter DHL, maar achter Te Werve, de helaas eerder niet helemaal uitgespeelde wedstrijd.

De voorbereiding op de competitie is een goede geweest. Prima oefenwedstrijden tegen onder andere Koninklijke HFC 1 (zat) en Noordwijk 2. De bekerwedstrijd tegen 2e klasser Te Werve was nog wat onwennig en bij een stand van 2 – 2 wordt vroegtijdig afgeblazen in verband met onweer en slagregens. In de 2e wedstrijd tegen DHL uit Delft speelt VVSB een prima 1e helft, maar moet toch ervaren hoe eenvoudig de Delftenaren in de 2e helft naar een 4 – 1 uitlopen. De eindsprint wordt te laat ingezet en eindigt de wedstrijd in een 4 – 3 nederlaag. Op dat moment stond Rijnsburgse Boys op plaats 1 in de beker en VVSB mag de borst natmaken. Daar had het de eerste tien minuten ook alle schijn van. De beweeglijke Rijnsburgers tonen hun kwaliteiten met een bal tegen paal en lat. Echter, uit de eerste goede aanval van VVSB is het direct raak. Na een assist van Victor Schipholt schiet Fadil Sukurica feilloos binnen. 10 minuten later, na een assist van Fadil en overstapje van Koen Damen is het Stefan Immerzeel die trefzeker is. In minuut 43 en - 45 zijn respectievelijk Stefan en Max de doelpuntenmakers en daarmee verschijnt 4 – 0 op het scorebord. Na de thee komt Rijnsburgse Boys snel terug op 4 – 1. Zou het dan toch weer? Daar maken Fadil (2x) en Jaap Roeleven korte metten mee! Tussendoor scoort Rijnsburgse Boys nog eens. Eindstand 7 – 2.

Na afloop nog een gezellig samenzijn van spelers, staf en sponsoren van zaterdag 1 in de Businessruimte van VVSB. Dit alles omlijst met drankje en hapje. Met dit samenzijn bedanken wij nog even onze sponsoren voor het gestelde vertrouwen gedurende de competitie 2021 – 2022.