VVSB wint overtuigend van het Regioteam Zuid-Holland

Na een tweede week met intensieve trainingen heeft VVSB ook de eerste oefenwedstrijd weten te winnen. Nadat JOS Watergraafsmeer afgelopen week aangaf niet te kunnen spelen, werd in allerijl het regioteam van Zuid-Holland opgetrommeld. Eerder in de voorbereiding wisten zij met slechts 1-0 van FC Lisse het veld te verlaten.

Toch bleek al snel dat VVSB een maatje groter was dan de tegenstander. Het balletje ging snel van voet naar voet en dit leverde enkele fraaie aanvallen. Na een kwartier voetbal zorgde Ian van Otterlo en Leroy George voor de eerste treffers van deze wedstrijd. Nog voor rust wisten beide mannen hun tweede in te schieten waardoor de paars-gele formatie met 4-0 de kleedkamers ging opzoeken. De ploeg van de eerste helft bleef ook in de tweede helft nog een kwartier staan, zodoende kon ook Jesse van Nieuwkerk zijn doelpuntje meepikken. Na de grote wisselshow zorgde de tweede ploeg, met o.a. Jord Aanhane uit de onder 23, ervoor in het laatste half uur dat VVSB met 6-0 wist te winnen. Guus Verver zorgde voor de laatste treffer.

De oefencampagne gaat dinsdag weer verder. Jong Sparta komt dan naar Noordwijkerhout. Aanvang: 19.30 uur.

VVSB - Regioteam Zuid-Holland: 12. Van Otterlo 1-0, 14. George 2-0, 27. Van Otterlo 3-0, 44. George 4-0, 48. Van Nieuwkerk 5-0, 68. Verver 6-0.
VVSB tot 60e minuut: Ruben Valk (45. Winston Luijs); Obi Onyeike, Lars Rauws, Ian van Otterlo, Jesse van Nieuwkerk, Danny Bakker, Richelo Fecunda, Tim de Rijk, Max Ossendrijver, Jermano Lo Fo Sang, Leroy George.
VVSB vanaf 60e minuut: Winston Luijs; Nicky Eekhout, Jayson Halman, Matthieu van den Assem, Tim de Rijk, Enzo Huntink, Piet Halman, Tijs Knapp, Guus Verver, Jord Aanhane, Jermano Lo Fo Sang.