VVSB wint oefenwedstrijd van Hillegom

VVSB is 2023 gestart met een oefenoverwinning op Hillegom. Op een winderig Sportpark de Zanderij had VVSB de eerste helft geen kind aan de thuisploeg.

Ian van Otterlo opende de score op aangeven van Jesse van Nieuwkerk, waarna Jesper Warmerdam na een minuut of 20 de bal in zijn eigen doel schoot. De 0-3 was de fraaiste van de middag en kwam op naam van Danny Bakker. Hillegom deed nog wat terug via opnieuw Jesper Warmerdam. Vlak voor rust schoot Van Nieuwkerk de score naar 1-4. 

In de tweede helft had VVSB de wind tegen en dit zorgde ervoor dat beide ploegen wat meer op gelijk niveau gingen spelen. Met Ricardo Kuijvenhoven als debutant tussen de lijnen creëerde VVSB enkele kansen, maar wist het niet meer te scoren. 

Aanstaande dinsdag oefent VVSB tegen FC Aalsmeer. Op sportpark Hornmeer wordt om 20.00 uur afgetrapt.

Hillegom - VVSB 1-4: 7. Van Otterlo 0-1, 20. Warmerdam (e.d.) 0-2, 22. Bakker 0-3. 28. Warmerdam 1-3, 43. Van Nieuwkerk 1-4.

VVSB: Ruben Valk (46. Winston Luijs); Richelo Fecunda (60. Matthieu van den Assem), Nicky Eekhout, Max Ossendrijver (60. Obi Onyeike), Tim de Rijk, Jelmer Vijlbrief (60. Jermano Lo Fo Sang); Lars Rauws, Danny Bakker, Ian van Otterlo (46. Ricardo Kuijvenhoven); Guus Verver (46. Leroy George), Jesse van Nieuwkerk. 

VVSB wint oefenwedstrijd van Hillegom
Terug naar overzicht