VVSB wint oefenwedstrijd tegen DEM

VVSB heeft het komende vrije weekend aangepakt om vooraf een oefenwedstrijd te plannen tegen DEM uit Beverwijk. De bezoekers spelen in de Derde Divisie Zondag en kan dus worden gezien als een mooie graadmeter. Afgelopen donderdag was het zover en betraden beide ploegen het veld in Noordwijkerhout.

VVSB trad aan in een combinatie-elftal van basis- en wisselspelers. De thuisploeg had het grote veldoverwicht, maar kon maar moeizaam de ruimte bij de voorwaartsen vinden. Met kansen voor Wout Heemskerk en Mo el Osrouti was VVSB toch gevaarlijker dan DEM. Vlak voor rust kon Yannick Bouw alleen op de doelman af, maar werd hij onderuitgelopen door een DEM-verdediger. De scheidsrechter gaf echter geen strafschop voor de Noordwijkerhouters.

In de tweede helft kwam VVSB in de 59e minuut op voorsprong door een leep balletje van Felitciano Zschusschen. Kansen bleven voor VVSB, maar telkens stond er een DEM-verdediger of doelman in de weg om de score te vergroten. 

In een tamelijk vriendelijke wedstrijd werden er echter toch nog 3 gele kaarten getoond door de scheidsrechter, die na afloop van de wedstrijd toch wel het gesprek van de dag opleverde. 

VVSB - DEM 1-0: 59. Zschusschen 1-0.

VVSB: Ruben Valk (46. Michael de Leeuw); Lulinho Martins (46. Richelo Fecunda), Justin Valk, Tomas Arroyo (46. Peter Verhoeve), Rob Zandbergen (46. Ties Evers), Loyd van der Wilden (46. Jelmer Vijlbrief); Tom Kok (70. Mo el Osrouti), Tijs Knapp (46. Glenn van Geldorp), Wout Heemskerk (46. Frans van Niel); Mo el Osrouti (46. Felitciano Zschusschen), Yannick Bouw.

VVSB wint oefenwedstrijd tegen DEM
Terug naar overzicht