VVSB wint oefenwedstrijd bij Ter Leede

VVSB heeft de tweede oefenwedstrijd in deze voorbereidingsperiode weten te winnen. Hoofdklasser Ter Leede werd met een minimale uitslag verslagen. Tommy Bekooij zorgde vlak voor de rust voor de enige treffer van de middag.

VVSB moest het doen zonder de nog geblesseerde spelers Mo el Osrouti, Frans van Niel en Menno de Jong. Door de blessure van De Jong stond de enig overgebleven doelman Ruben Valk opnieuw in de basis van de Noordwijkerhouters.

Op de warme kunstgrasmat was het lastig om op een hoog tempo aanvallen te creëren. De eerste kans van de wedstrijd was voor Lovette Felicia, maar de nieuwbakken VVSB'er zag dat de doelman van Ter Leede zijn schot met de voeten keerde.

Nadat Patrick Batist uit een vrije trap van Danny Bakker net naast kopte, was het vlak voor rust wel raak voor VVSB. Na een korte combinatie met Bakker, schoot Tommy Bekooij de bal hard in de lange hoek.

In de tweede helft werd er volop gewisseld wat het spelbeeld niet ten goede kwam. Doelman Valk werd getest door Jeffrey Bok, maar de Noordwijkerhoutse doelman wist de hele middag de '0' te houden.

Met nog een kwartier op de klok werden de kansen voor VVSB groter en was het te danken aan de doelman van Ter Leede dat het slechts 0-1 bleef.

Ter Leede - VVSB 0-1: 42. Bekooij.

VVSB: Valk; Fecunda (46. Schipholt), Arroyo, Zwart, Vijlbrief; Theuns (46. Ten Hoope (69. Bakker)), Batist (64. Verlaan), Bakker (64. De Rijk); Felicia (46. Martins), Pauw (46. Dijkstra), Bekooij (46. Van der Wilden).