VVSB wint met overtuigende cijfers van FC Rijnvogels

Op een winderig Sportpark de Kooltuin heeft VVSB de oefenwedstrijd tegen FC Rijnvogels met 0-5 gewonnen. Alle doelpunten vielen pas na de pauze. Felitciano Zschusschen, Loyd van der Wilden (2), Wout Heemskerk en proefspeler Glenn van Geldorp zorgden voor de treffers bij de Noordwijkerhouters.

In de eerste helft werd er met name afgetast van beide ploegen. De eerste 20 minuten had FC Rijnvogels de overhand, maar enkel oud-VVSB spits Arno Dijkstra kon een keer gevaarlijk worden. Doelman Michael de Leeuw kon dit voorkomen. Later in de eerste helft werd VVSB wat dreigender via Felitciano Zschusschen, maar zijn kopbal was net te zacht. 

De tweede helft bracht meer leven in de brouwerij. In de 57e minuut zag Loyd van der Wilden zijn inzet gered worden door doelman Verkerk. De rebound kwam voor de voeten van Zschusschen die voor de openingstreffer zorgde. Nadat beide ploegen veel gewisseld hadden, bleef VVSB de baas op het veld en drukte dat na 75 minuten voetbal ook uit in de score. 

De 0-2 kwam via een lage schuiver van Van der Wilden, die ook de 0-3 scoorde in de rebound. Jongeling Wout Heemskerk mocht ook op het scoreformulier geschreven worden nadat hij eerst de 0-3 voorbereidde en de 0-4 zelf scoorde. Het slotakkoord kwam ook via Heemskerk, zijn pass werd binnen getikt door proefspeler Glenn van Geldorp. 

Aanstaande dinsdag vervolgd VVSB de oefenperiode met een wedstrijd tegen vv Noordwijk. Op Sportpark Duinwetering wordt om 20.00 uur afgetrapt. 

FC Rijnvogels - VVSB: 57. Zschusschen 0-1, 75. Van der Wilden 0-2, 77. Van der Wilden 0-3, 78. Heemskerk 0-4, 89. Van Geldorp 0-5.

VVSB: De Leeuw (48. R. Valk); J. Valk (46. Evers), Arroyo (46. Kok), Verhoeve, Vijlbrief (46. Van Geldorp); Zandbergen, De Rijk (60. Heemskerk), Van Niel (46. Knapp); Martins (75. El Osrouti), Zschusschen, El Osrouti (46. Van der Wilden)

VVSB wint met overtuigende cijfers van FC Rijnvogels
Terug naar overzicht