VVSB wint laatste oefenwedstrijd van SJC

VVSB heeft de laatste wedstrijd van de oefencampagne winnend weten af te sluiten. De tweede gemeentelijke derby was een prooi voor de Noordwijkerhouters. Tegenstander SJC kwam voor rust nog wel op voorsprong, maar na de thee trok VVSB dit recht en won met 1-2.

In een enerverende eerste helft met veel fysiek was het SJC die op voorsprong wist te komen. Het was Chris Hoogervorst die op de juiste plek stond en de gastheren op een een 1-0 stand schoten.

Na de thee kwam SJC met een ander tenue het veld op, maar was het VVSB die zich als herboren voelde. Meer frivoliteit en voetbal werd er aan de avond gelegd, wat al snel werd beloond met de gelijkmaker. De vrije trap van Ian van Otterlo werd ongelukkig in eigen doel gewerkt door de zwart-witten (in het oranje).

VVSB drukte door en kwam met nog zo'n 20 minuten op de klok terecht op voorsprong. Een fraai actie en dito voorzet van Mounir Mounji werd bij de tweede paal ingetikt door Jesse van Nieuwkerk.

De paars-gele formatie sluit hiermee de korte oefencampagne met een overwinning af. Het vizier gaat nu naar zaterdag 12 augustus alwaar FC Rijnvogels op bezoek komt. Om 15.30 uur wordt er in Noordwijkerhout afgetrapt voor de eerste voorronde van de KNVB Beker. Tot zaterdag!

SJC - VVSB 1-2: 34. Hoogervorst 1-0, 49. E.D. 1-1, 65. Van Nieuwkerk 1-2.
VVSB: Ruben Valk; Richelo Fecunda, Nicky Eekhout (46. Nick Kaaijmolen), Tim de Rijk, Jermano Lo Fo Sang (66. Daan Tervoort); Lars Rauws (66. Victor van der Linde), Ricardo Kuijvenhoven (66. Obi Onyeike), Thomas Schaap (46. Ian van Otterlo); Mounir Mounji (80. Finn Mossel), Jesse van Nieuwkerk, Gyliano van Velzen (80. Rick Warmerdam).