VVSB wint gemeentelijke strijd van Noordwijk

De laatste krachtmeting voor de bekerwedstrijd tegen Harkemase Boys heeft VVSB met succes voltooid. Nieuwbakken tweededivisionist Noordwijk werd op de eigen Duinwetering met 0-1 verslagen. Tim de Rijk zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd in de 24e minuut.

In een gelijkopgaande eerste helft hadden beide ploegen wel wat mogelijkheden, maar bleven grote kansen lang uit. De scrimmage voor het doel van Ruben Valk werd niet ingetikt door de Noordwijkse aanvallers. Aan de andere kant werd een goede aanval opgezet door Mo el Osrouti en Lulinho Martins, waarna de bal via Felitciano Zschusschen bij de vrijstaande Tim de Rijk kwam. De middenvelder van VVSB schoot via de vingertoppen van doelman Sven Wolsheimer raak.

In de tweede helft werd er aan beide zijde veel gewisseld wat het spel deze keer niet ten goede kwam. Noordwijk werd sterker en met name Nick van Staveren kreeg een paar goede kansen. Doelman Valk kon zijn doel schoon houden deze avond, waardoor deze keer VVSB de gemeentelijke strijd won.

Aanstaande zaterdag gaat het om het 'echie'. Harkemase Boys komt dan op bezoek in het kader van de eerste voorronde van de TOTO KNVB Beker. Op Sportpark de Boekhorst wordt om 14.30 uur afgetrapt. De toegang is gratis dus alle reden om een bezoek te brengen aan een hernieuwd VVSB!

Noordwijk - VVSB 0-1: 24. De Rijk 0-1.

VVSB: Ruben Valk; Justin Valk (60. Evers), Arroyo, Verhoeve (80. Zandbergen), Vijlbrief (60. Van Geldorp); Zandbergen (60. Kok), De Rijk (60. Knapp), Van Niel (60. Heemskerk); Martins (60. Bouw), Zschusschen (46. Van der Wilden), El Osrouti.