VVSB weet gemeentederby niet te winnen

Het tempo van oefenwedstrijden zit er goed in bij VVSB. 3 dagen na de wedstrijd tegen ARC werd nu op Sportpark Duinwetering tegen Noordwijk geoefend. In de gemeentelijke clash bleek de tweede divisionist te sterk voor de Noordwijkerhouters. 

Een enerverend eerste half uur werd de bezoekers op de Duinwetering voorgeschoteld. Beide ploegen toonde aan hoe zij het seizoen aan willen gaan door voetbal de boventoon te laten voeren. Het was na aanvoerder Emiel Wendt die Noordwijk beloonde met de 1-0. 

Na de thee werd het al snel 2-0 door Dylan Rietveld, waarna VVSB na wat gewissel langzaamaan beter werd. Via een doelpunt van Mounir Mounji kwam het geloof terug, maar werd dat bruut verstoord door de 3-1 van Ruben Marbus. In de slotseconde was het Motasim el Yaakoubi die de beslissende 4-1 binnen schoot. 

Een nuttige oefenwedstrijd voor de paars-gelen die volgende week dinsdag opnieuw naar Noordwijk trekken. Dan gaat de reis naar de Lageweg waar SJC, VVSB staat op te wachten. Tot dan!

Noordwijk - VVSB 4-1: 36. Wendt 1-0, 48. Rietveld 2-0, 70. Mounji 2-1, 83. Marbus 3-1, 89. El Yaakoubi 4-1.
VVSB: Stef Hoogervorst; Richelo Fecunda (32. Mike Duinkerken / 77. Toon Bakker), Nicky Eekhout (60. Obi Onyeike), Tim de Rijk, Jermano Lo Fo Sang (60. Daan Tervoort); Lars Rauws, Victor van der Linde (60. Finn Mossel), Thomas Schaap (60. Luca Tarani), Gyliano van Velzen (60. Mounir Mounji), Ricardo Kuijvenhoven (77. Rick Warmerdam); Guus Verver (46. Jesse van Nieuwkerk).

VVSB weet gemeentederby niet te winnen
Terug naar overzicht