VVSB verliest oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys

VVSB heeft de oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys met 4-2 verloren. In de wedstrijd tegen de Tweede divisionist kregen alle fitte selectiespelers weer de nodige minuten. Mo el Osrouti en Felitciano Zschusschen zorgde voor de Noordwijkerhoutse doelpunten.

VVSB startte sterk aan de oefenderby. Al na een paar minuten zorgde Mo el Osrouti voor de openingstreffer. Diezelfde El Osrouti had even later ook nog de 0-2 op zijn schoen, maar schoot de bal over het doel van Richard van Nieuwkoop. Ook Wout Heemskerk liet van zich spreken en had VVSB verder op voorsprong kunnen schieten, maar zag Van Nieuwkoop zijn schot redden.

Na een half uur kwam Rijnsburgse Boys beter in de wedstrijd en kwam het via Dani van der Moot op gelijke hoogte.

In de tweede helft kwam de thuisploeg in vijf minuten op een 4-1 voorsprong door doelpunten van Marc Magan, opnieuw Van der Moot en Jairo Schet. VVSB probeerde nog wel aan te pikken, maar kon nauwelijks nog een vuist maken. Felitciano Zschusschen zorgde met nog een kwartier op de klok voor de 4-2, waarna VVSB weer wat beter voor de dag kwam. Doelpunten werden er echter niet meer gescoord.

Rijnsburgse Boys - VVSB 4-2: 3. El Osrouti 0-1, 31. Van der Moot 1-1, 59. Magan 2-1, 61. Van der Moot 3-1, 63. Schet 4-1, 75. Zschusschen 4-2.

VVSB: Lex van Rooijen; Tom Kok (75. Justin Valk), Justin Valk (46. Peter Verhoeve), Tomas Arroyo (75. Yannick Bouw), Rob Zandbergen, Loyd van der Wilden (46. Jelmer Vijlbrief); Tijs Knapp (46. Ties Evers), Glenn van Geldorp (46. Tim de Rijk), Wout Heemskerk (46. Frans van Niel); Mo el Osrouti (46. Lulinho Martins), Yannick Bouw (46. Felitciano Zschusschen).