VVSB verliest in blessuretijd van Kozakken Boys

VVSB verloor van Kozakken Boys in de blessuretijd door een doelpunt van Ahmed el Azzouti. De spits van de bezoekers was met een schitterende omhaal ook al verantwoordelijk voor de aansluitingstreffer na een uur voetballen. VVSB stond op dat moment op een terechte voorsprong van 2-0 door doelpunten van Arno Dijkstra en Lulinho Martins. Tommy Bekooij zorgde nog voor de 3-1, maar in het slotkwartier kwam Kozakken Boys volledig terug waardoor de Noordwijkerhoutse supporters betreurd terug naar huis gingen.

VVSB startte een stuk voortvarender dan afgelopen week tegen Rijnsburgse Boys. De ploeg van Jack Honsbeek vocht voor elke meter en liet doelman Richard Arends een aantal maal gestrekt naar de hoek gaan. Een kwartier duurde het totdat de doelman werd verslagen. Kevin Brands stak Arno Dijkstra weg, waarna de spits van VVSB met een subtiele stift Arends verschalkte. Verdediger Tim Eekman probeerde de stift nog uit het doel te houden, maar schoot de bal net achter de lijn weg.

Doelman Ruben Valk stond ook deze wedstrijd weer zijn mannetje en voorkwam dat de aanvallers van Kozakken Boys doelrijk werden. Door een blessure bij Brands, was VVSB enige tijd van slag maar zag het 10 minuten voor tijd toch op 2-0 komen. Uit de kluts kwam de bal voor de voeten van Lulinho Martins, die doelman Arends met een mooie lob kansloos liet. Ahmed el Azzouti had vlak voor de rust nog een grote kans op de 2-1, maar miste vlak voor het doel.

Na de rust werd VVSB vanaf minuut 46 volledig vastgezet door de gasten uit Werkendam. Na wat speldenprikjes was het El Azzouti die met een schitterende omhaal voor de aansluitingstreffer zorgde. VVSB kon enkel nog uit de omschakeling gevaarlijk worden met de snelheid van Martins en Bekooij. Die twee waren dan ook verantwoordelijk voor de 3-1. Martins werd op snelheid weggestuurd, Bekooij was meegesneld en kon de lage voorzet binnen tikken. Even daarvoor was het Valk die met een weergaloze redding El Azzouti van de 2-2 afhield.

Met nog een kwartier te gaan schoot Don Bolsius de bal vanuit een vreemde hoek raak. De ploeg van Jasper de Muijnck ging er weer in geloven en VVSB werd naar achteren gedrukt. Niet veel later was het invaller Irvingly van Eijma die de gelijkmaker binnen frommelde. In het slot van de wedstrijd kon het beide kanten op, maar zoals al vaker dit seizoen viel het kwartje de verkeerde kant op. In de blessuretijd omspeelde El Azzouti zijn directe tegenstander en verschalkte Valk met een hard schot. Opnieuw een nederlaag voor VVSB was een feit.

VVSB – Kozakken Boys 3-4: 15. Dijkstra 1-0, 35. Martins 2-0, 57. El Azzouti 2-1, 70. Bekooij 3-1, 75. Bolsius 3-2, 79. Van Eijma 3-3, 90+2. El Azzouti 3-4.

VVSB: Valk; Fecunda (60. Schipholt), Arroyo, Zwart, De Rijk; Batist, Bakker, Brands (27. Verlaan); Martins, Dijkstra (75. Theuns), Bekooij.