VVSB verliest eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen

Na een week trainen heeft VVSB nu ook de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. In Alphen aan den Rijn was ARC de tegenstander. In een wedstrijd waar de Noordwijkerhouters 22 man aan het werk zetten, werd met 3-1 verloren.

Met een flink aantal nieuwe namen werd de eerste helft afgetrapt bij ARC. In een open duel waar vooral spelsystemen en minuten maken voorop stonden was het na een klein half uur 1-0 voor de thuisploeg. Het was Arjan Ouwendijk die in de korte hoek raak schoot. VVSB kreeg diverse kansen, maar wist de doelman van ARC niet te verschalken.

Na rust kwamen 11 nieuwe namen in het veld, veelal bekende namen en met 1 proefspeler. Niels van Wetten (oud jeugdspeler van VVSB en huidig Hoofd Jeugdopleiding) traint en speelt momenteel mee met de selectie. VVSB kwam beter voor de dag en had diverse kansen, maar wist niet tot scoren te komen. De tegenstander was effectiever en via Donny van der Neut (zeer fraai) en opnieuw Ouwendijk werd de score opgevoerd. In de slotfase zorgde Jesse van Nieuwkerk voor de eerste treffer namens VVSB van dit seizoen.

Aanstaande dinsdag oefent VVSB opnieuw en is het ook opnieuw een uitwedstrijd. De gemeentegrens wordt echter niet overschreden, want de reis gaat naar vv Noordwijk. De tweede divisionist is de gastheer waar om 20.00 uur wordt afgetrapt.

VVSB 1e helft: Stef Hoogervorst; Mike Duinkerken, Nicky Eekhout, Obi Onyeike, Daan Tervoort; Finn Mossel, Ricardo Kuijvenhoven, Thomas Schaap; Rick Warmerdam, Gyliano van Velzen, Luca Tarani.
VVSB 2e helft: Ruben Valk; Richelo Fecunda, Victor van der Linde, Niels van Wetten, Jermano Lo Fo Sang; Lars Rauws, Tim de Rijk, Ian van Otterlo; Mounir Mounji, Jesse van Nieuwkerk, Guus Verver.