VVSB verliest aantrekkelijke oefenpartij van Jong Sparta

VVSB en Jong Sparta hebben de supporters van een aantrekkelijke oefenwedstrijd voorzien. De jonge Spartanen kwamen op een 0-2 voorsprong, maar VVSB toonde veerkracht en bracht de score terug naar 2-2. In de slotminuten wisten de bewoners van Spangen nog wel de 2-3 te scoren.

Jong Sparta kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Dano Lourens profiteerde van een misverstand achterin en schoot raak. VVSB speelde goed mee met de Tweede divisionist en kreeg ook geregeld kansen. Tot scoren kwamen beide ploegen niet meer in de eerste helft.

In het tweede bedrijf scoorde Jong Sparta opnieuw snel, het was invaller Achraf Madi die met een fraaie krulbal voor de 0-2 zorgde.

Na flink wat wissels kwam VVSB met een nieuwe ploeg al snel op 1-2. Leroy George scoorde van dichtbij op aangeven van Guus Verver. De paars-gele formatie drukte door en kwam ruim een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. Uit een corner van Jermano Lo Fo Sang kopte Jesse van Nieuwkerk de gelijkmaker binnen.

Het slotakkoord was nog voor Jong Sparta. Delano Vianello zorgde met een droge schuiver voor de 2-3 in een aantrekkelijk duel.

Over een week speelt VVSB opnieuw. Dinsdag 9 augustus komt Rijnsburgse Boys op bezoek. Aanvang in Noordwijkerhout is dan 20.00 uur.

VVSB - Jong Sparta 2-3: 7. Lourens 0-1, 48. Madi 0-2, 58. George 1-2, 72. Van Nieuwkerk 2-2, 88. Vianello 2-3.
VVSB tot de 58e minuut: Winston Luijs; Matthieu van den Assem, Jord Aanhane, Nicky Eekhout, Tim de Rijk (53. Jelmer Vijlbrief), Jermano Lo Fo Sang; Enzo Huntink, Piet Halman, Ian van Otterlo; Ralph Kerrestijn, Jayson Halman.
VVSB na de 58e minuut: Winston Luijs; Richelo Fecunda, Obi Onyeike, Max Ossendrijver, Jelmer Vijlbrief, Jermano Lo Fo Sang (83. Roy Meiland); Lars Rauws, Danny Bakker, Leroy George; Jesse van Nieuwkerk, Guus Verver.