VVSB vergeet te winnen bij HSC’21

Lange tijd leek het erop alsof VVSB met 3 punten terug naar Noordwijkerhout zou gaan komen, maar de blessuretijd deed de paars-gele formatie de das om. Een doelpunt van Sten Brand zorgde voor een 1-1 gelijkspel, nadat vroeg in de wedstrijd Ricardo Kuijvenhoven VVSB al op voorsprong had geschoten.

VVSB kwam vroeg op voorsprong door een doelpunt van Ricardo Kuijvenhoven, die een pass van Gyliano van Velzen goed afrondde. Diezelfde Van Velzen ging vlak voor rust alleen op de doelman van HSC’21 af, maar werd door Mika Schrijver onderuit gehaald. Scheidsrechter Janssen kon niet anders dan de verdediger van de thuisploeg met een rode kaart weg te sturen.

Ondanks het numerieke overwicht pakte VVSB dit voordeel niet op het scorebord uit. Toch leken de Noordwijkerhouters lange tijd de overwinning mee naar huis te nemen. In de blessuretijd was het echter Sten Brand die vanuit een scrimmage voor het doel wist te scoren.

Volgende week speelt VVSB weer een thuiswedstrijd, tegenstander is dan koploper RKAV Volendam. Aanvang is 15.30 uur. Na afloop begint in onze kantine, veld 7, de VVSB Veiling. Tot dan!

HSC’21 – VVSB 1-0: 6. Kuijvenhoven 0-1, 90. Brand 1-1.
VVSB: Ruben Valk; Richelo Fecunda, Dario van Breukelen, Bram van Dongen, Jermano Lo Fo Sang; Lars Rauws, Tim de Rijk (90. Thomas Schaap), Victor van der Linde; Ricardo Kuijvenhoven (78. Guus Verver), Gyliano van Velzen, Ian van Otterlo.