VVSB START NIEUWE SEIZOEN MET SPECTACULAIRE KICK-OFF DAG

Op zaterdag 18 augustus a.s. trapt VVSB het nieuwe voetbalseizoen 2018 – 2019 af met een bomvolle open dag. Zowel voor de jeugd als voor alle andere voetballiefhebbers is er dan van alles te doen bij de paars-gelen op Sportpark De Boekhorst.

Maak kennis met de vernieuwde selectie van VVSB 1 en scoor alle handtekeningen van onze Noordwijkerhoutse voetbalhelden, die hopelijk ook dit seizoen weer hoge ogen gaan gooien in de Tweede Divisie. Bovendien zullen we de nieuwe spelers in de selectie een warm Noordwijkerhouts welkom geven op de Boekhorst.

Doe mee met penaltyschieten of punten scoren op het gatendoek en win een mooie prijs. Er zijn voetbalspelletjes en een spectaculaire voetbalattractie en voor de kleinsten is er een springkussen.

Voor aanvang van de oefenwedstrijd tegen Spijkenisse sta je zomaar met je neus bovenop de warming-up van de selectie en legt de hoofdtrainer nog wat fijne kneepjes uit.

Ook zullen we aandacht besteden aan de VVSB-teams die het afgelopen seizoen kampioen zijn geworden.

Wilde je toch al gaan voetballen? Alles wat je wil weten vind je in de VVSB-stand. En als je tijdens de Kick-Off Dag lid wordt van VVSB krijg je een leuk cadeautje!

Natuurlijk zijn er diverse stands met eten en te drinken. Voor de jeugd is er gratis popcorn!

Het programma van Kick-Off Dag op zaterdag 18 augustus is van 13.00 tot 17.00 uur.
De oefenwedstrijd VVSB – Spijkenisse begint om 15.00 uur.

VVSB START NIEUWE SEIZOEN MET SPECTACULAIRE KICK-OFF DAG
Terug naar overzicht