VVSB speelt oefenwedstrijd tegen FC Boshuizen gelijk

Terwijl de kermis van Noordwijkerhout vandaag startte, trad het vlaggenschip van VVSB aan voor een oefenwedstrijd tegen FC Boshuizen. De Leidse eerste klasser staat onder leiding van Marcel IJzendoorn.

VVSB startte voortvarend aan de wedstrijd en kwam via Glenn van Geldorp al snel op voorsprong. Vlak voor rust vergrootte de Noordwijkerhouters de score door een rake kopbal van Yannick Bouw. Beide doelpunten waren op aangeven van Richelo Fecunda, die na zijn blessure weer de eerste minuten maakte.

Na de rust schoot Felitciano Zschusschen hard op de lat, waarna in de tegenstoot Peter Verhoeve ongelukkig zijn eigen doelman passeerde. Lang bleef de 2-1 niet op het scorebord staan, want even later krulde Tim de Rijk de 3-1 binnen. FC Boshuizen kwam toch weer terug via Rahim Abdul. In de slotminuten schoot Tommy Sinteur van ruim 25 meter de gelijkmaker binnen.

VVSB - FC Boshuizen 3-3: 6. Glenn van Geldorp 1-0, 35. Yannick Bouw 2-0, 48. Peter Verhoeve (e.d.) 2-1, 54. Tim de Rijk 3-1, 61. Rahim Abdul 3-2, 89. Tommy Sinteur 3-3.

VVSB: Ruben Valk; Richelo Fecunda (46. Ties Evers), Peter Verhoeve, Tomas Arroyo (46. Justin Valk), Rob Zandbergen, Glenn van Geldorp (46. Loyd van der Wilden); Tom Kok, Tijs Knapp (46. Tim de Rijk), Wout Heemskerk (46. Frans van Niel); Mo el Osrouti (46. Felitciano Zschusschen), Yannick Bouw (70. Mo el Osrouti).