VVSB oefent er op los

Nadat bekend is geworden dat er weer wedstrijden gespeeld mogen worden, maakt VVSB daar gretig gebruik van. Met aankomende oefenwedstrijden tegen Noordwijk en Katwijk wordt het gevoel van wedstrijden spelen weer aangesproken. Deze zaterdag speelde de ploeg van Wilfred van Leeuwen tegen Olympia Haarlem. Een snel weerzien met zijn oude ploeg voor de kersverse VVSB'er Youssef Blel.

Op een Sportpark de Boekhorst waar het plezier er weer vanaf spatte, kwamen de gasten uit Haarlem al vroeg op voorsprong. Janyro Purperhart profiteerde al in de 7e minuut van geschutter achterin bij VVSB en schoot de 0-1 op het bord. In de tweede helft begon VVSB echt aan te dringen bij de Haarlemmers en dit leverde een kwartier voor tijd de gelijkmaker op via Raygivano Dompig. Verder kwamen beide ploegen niet meer.

Opstelling VVSB: Ruben Valk; Richelo Fecunda, Peet van der Slot (46. Brooklyn van Doorneveld), Obi Onyeike, Wout Heemskerk; Lars Rauws, Enzo Huntink, Danny Bakker; Raygivano Dompig, Youssef Blel, Jayson Halman.