VVSB neemt afscheid van de bevlogen trainers Mart ten Have en Alexander van Vliet

VVSB heeft afgelopen dinsdag op gepaste wijze afscheid genomen van de trainers Mart ten Have (JO15) en Alexander van Vliet (JO17). Met een bloemetje in de hand en met opgeheven hoofd verlieten beide bevlogen trainers (voorlopig) voor de laatste keer sportpark de Boekhorst.

Mart begon zijn trainersloopbaan bij ‘zijn cluppie’, FC Lisse. Bij AFC nam hij opnieuw een kijkje te in de keuken van een topamateurclub. Mart daarover: “Ik wilde mijn horizon verbreden en ook eens proeven aan het hogere niveau bij de O15-1 van AFC, dat toen in de Eredivisie speelde. Ik ben super trots op mijn tijd bij AFC.”

Na AFC was Mart 3 jaar verbonden aan de jeugdopleiding van ons aller VVSB als hoofdtrainer van de O13-1 (2017/18/19) en de O15-1 (2019/20). Mart kijkt met veel genoegen terug op zijn periode bij onze dorpsclub. “VVSB is vergelijkbaar met FC Lisse en vv Ter Leede”, aldus de sympathieke jeugdtrainer.

“Hard werken wint het van talent indien talent niet hard werkt!” is zijn veelzeggende motto, een motto welke hij gedurende zijn drie jaar bij VVSB dagelijks tentoonspreidde. VVSB neemt afscheid van een bevlogen voetbaldier en zal zijn enthousiasme en zijn kunde zeker gaan missen. We wensen hem alle succes bij FC Lisse alwaar hij de JO15-1 onder zijn hoede zal nemen. Mart, nogmaals dank en het ga je meer dan goed!

Alexander had al een rijke loopbaan als trainer achter de rug voordat hij drie jaar geleden in Noordwijkerhout neerstreek, onder andere als trainer van de dames van SJC. Bij VVSB trainde hij twee jaar de JO15-selectie en het laatste jaar de JO17-selectie. We hebben Alexander leren kennen als een gedreven trainer en een warm mens en zijn blij dat hij gedurende drie jaar zijn voetbalkennis en kunde met onze jeugd heeft gedeeld. Alexander keert volgend seizoen terug op bekend terrein, de Lageweg in Noordwijk, alwaar hij de JO17 onder zijn hoede gaat nemen. Alex, bedankt voor alles! Je inzet, je humor, je gedrevenheid en je kennis zullen gemist worden binnen VVSB. Succes bij SJC, we zien je graag terug op onze velden!

Mart en Alex, namens iedereen die paarsgeel een warm hart toedraagt: BEDANKT!

Marc Groot
HJO VVSB Noordwijkerhout.

VVSB neemt afscheid van de bevlogen trainers Mart ten Have en Alexander van Vliet
Terug naar overzicht