VVSB leidt nederlaag tegen Rijnsburgse Boys

In de derde oefenwedstrijd van het seizoen 2021-2022 heeft VVSB een nederlaag moeten slikken. Regiogenoot Rijnsburgse Boys was op het eigen Sportpark Middelmors met 5-1 te sterk. Oud-Rijnsburger Jayson Halman scoorde namens de Noordwijkerhouters.

De wedstrijd tussen Rijnsburgse Boys en VVSB was net begonnen of de toeschouwers werden al vermaakt. Na het schot van Robbert Olijfveld ontstond een scrimmage voor het doel van VVSB, maar waren het Nicky Eekhout en Jelmer Vijlbrief die voor opruiming konden zorgen.

VVSB kreeg in het eerste gedeelte van de eerste helft een aantal goede kansen, maar bij Wout Heemskerk (lat) en Jayson Halman (paal) stond het vizier nog niet op scherp. Aan de andere kant werd ook de paal geraakt door Olijfveld. Diezelfde spits van Rijnsburgse Boys zorgde voor de openingstreffer van de wedstrijd, welke snel werd gevolgd door de 2-0 van Delano Asante.

Met een flink aantal nieuwe namen bij de thuisploeg in de tweede helft werd het fysiek van de Noordwijkerhouters flink op de proef gesteld. Doelman Ruben Valk kwam meermaals als winnaar uit de bus, maar moest capituleren bij een kopbal van Dennis van der Plas en de intikker van Dani van der Moot.

Jayson Halman verzachtte de pijn bij VVSB nog enigszins door de 4-1 binnen te schieten, maar dit bleek niet het slotakkoord. De 'uien' zorgde via Furghill Zeldenrust voor een 5-1 eindstand.

Rijnsburgse Boys - VVSB 5-1: 28. Olijfveld 1-0, 33. Asante 2-0, 58. Van der Plas 3-0, 78. Van der Moot 4-0, 83. Halman 4-1, 89. Zeldenrust 5-1.