VVSB leidt nederlaag in eerste oefenwedstrijd

De eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen heeft VVSB met 1-0 verloren. Competitiegenoot Ter Leede zorgde voor het enige doelpunt in de 72e minuut. Jim Gillissen scoorde met een diagonaal schot.

De equipe van trainer Eric Meijers was nog zeker niet compleet. Enkele spelers ontbraken nog vanwege vakanties en blessures. Zodoende kon de hoofdcoach slechts gebruik maken van 15 spelers. In de 3x 30 minuten werd er dus veelvuldig gewisseld. Beide ploegen zullen elkaar over 4 weken weer op Sportpark de Roodemolen treffen.

In een gelijkopgaande wedstrijd kregen beide ploegen maar een handvol kansen. Zo was Robert Steemers voor de thuisploeg gevaarlijk, maar kon doelman Michael de Leeuw tot tweemaal toe fraai redden. Voor VVSB schoot Mo el Osrouti hard op de lat, werd de poging van Wout Heemskerk gered en mikte Felitciano Zschusschen net naast.

In de 72e minuut kwam Jim Gillissen geheel vrij voor doelman De Leeuw, waarna hij de thuisploeg op voorsprong schoot. Dit doelpunt bleek achteraf ook de winnende treffer.

De oefencampagne gaat aanstaande dinsdag weer verder. In Haarlem wordt er dan tegen de Koninklijke HFC geoefend. De aanvang van de wedstrijd is vervroegd naar 19.30 uur.

Selectie VVSB tegen Ter Leede: De Leeuw, Justin Valk, Arroyo, Vijlbrief, Zandbergen, El Osrouti, Evers, Zschusschen, Van Niel, Fecunda, De Rijk, Knapp, Heemskerk, Martins, Kok