VVSB komt met lege handen thuis

VVSB heeft uit Haaksbergen geen punten weten mee te nemen. HSC’21 was met 2-0 te sterk voor de paars-gele formatie. Stef Ottink scoorde voor de rust, het was Wessel Witbreuk die vlak na de thee voor de eindstand zorgde. Voor VVSB wacht nog 2 wedstrijden totdat het toetje dat nacompetitie heet, gaat beginnen. 

Voor de volgers van de paars-gele formatie was de doelman nieuw in de basisopstelling. Winston Luijs verving de lichtgeblesseerde Ruben Valk en maakte hierdoor zijn debuut in het basiselftal van VVSB. 

De eerste kansen van de wedstrijd waren voor VVSB. Luuk Schepers dacht met na een fraaie aanname tot scoren te komen, maar zag zijn schot op de paal belanden. Het was Zeki Erkilinc die even later een hard schot in huis had, maar doelman Luijs stond goed opgesteld en kon redding brengen. 

Na een korte drinkpauze (bij minder dan 20 graden?) was het HSC’21 die wel tot scoren wist te komen. Stef Ottink ontsnapte aan de verdediging van VVSB en verschalkte de doelman via een lobje. VVSB had weinig kansen in de eerste helft. Slechts Leroy George wist een kopballetje te produceren, maar dit was een simpele prooi voor doelman Bob Peterman. 

Na de thee was het HSC’21 die opnieuw wist te scoren. Ottink gaf de bal af op de vrijstaande Wessel Witbreuk die de 2-0 kon binnen tikken. VVSB kwam wel wat beter in de wedstrijd, maar had moeite om doelman Peterman te laten vissen. Zo waren het George en mede-aanvaller Jesse van Nieuwkerk die gevaar trachtte te stichten, maar niet tot scoren wisten te komen. 

In de slotfase kabbelde de wedstrijd wat voort. Het spel golfde wat op en neer, maar voor beide doelen werd niet meer gescoord. 

Volgende week speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen OSS’20. Op zondag wordt er om 14.00 uur afgetrapt. 

HSC’21 – VVSB 2-0: 34. Ottink 1-0, 48. Witbreuk 2-0.
VVSB: Winston Luijs; Richelo Fecunda, Obi Onyeike (57. Bryan Iliohan), Max Ossendrijver, Jelmer Vijlbrief (63. Nicky Eekhout), Jermano Lo Fo Sang; Lars Rauws (63. Ricardo Kuijvenhoven), Tim de Rijk (80. Finn Mossel), Ian van Otterlo; Leroy George, Jesse van Nieuwkerk (80. Guus Verver).

Tekst: Stefan van den Burg
 

VVSB komt met lege handen thuis
Terug naar overzicht