VVSB JO17-1 BEREIKT HALVE FINALE BEKER

Door een verdiende 2-4 overwinning op DSO 17-2 bereikt VVSB JO17-1 de halve finale van de beker. Op een winderig sportpark Bentwoud met 1 helft wind mee en tegen is het moeilijk voetballen en daardoor het voetbal niet altijd goed.

Door een goed uitgespeelde aanval wordt na 6 minuten de 0-1 op het scorebord gezet door Huub en na 20 minuten is het 0-2 vanuit een hoekschop door Jari.

Vlak na rust komt de stand op 0-3 door Tim die de diepte ingestuurd wordt en met een droog schot scoort. In de 64e minuut scoort Laith de 0-4 met een mooi schot vanaf 20 meter voor de goal. In het vervolg worden binnen 5 minuten 2 doelpunten weggegeven waar het nog spannend dreigt te worden. Maar door goed verdedigen wordt er voorkomen dat er nog meer doelpunten tegen komen en trekt VVSB de overwinning over de streep.

In de halve finale zal SSS 17-1 uit Klaaswaal de volgende tegenstander zijn.