VVSB eindigt oefencampagne met ruime overwinning

VVSB heeft de oefencampagne met een ruime overwinning weten af te sluiten. Eersteklasser VUC werd bij vlagen weggespeeld en zag dan ook aan het einde van de wedstrijd de 10-0 op het scorebord terecht komen.

Al na 1,5e minuut was het raak voor VVSB. Ian van Otterlo was de eerste doelpuntenmaker namens de Noordwijkerhouters. Het ging daarna hard, want ook Leroy George en Jesse van Nieuwkerk hadden gescoord binnen 10 minuten. De storm ging hierna wat liggen, maar na 45 minuten hadden Van Otterlo en Van Nieuwkerk er nog één gemaakt wat de ruststand op 5-0 bracht.

In het tweede bedrijf schoot Obi Onyeike de stand na een uur voetbal naar 6-0. Invallers Jayson Halman en Matthieu van den Assem namen beide ook nog 2 doelpunten voor hun rekening waardoor VVSB met 10-0 wist te winnen van VUC.

Aanstaande zondag neemt VVSB het op in Den Haag tegen Quick. Aanvang op Sportpark Nieuw Hanenburg is dan 14.00 uur.

VVSB - VUC 10-0: 2. Van Otterlo 1-0, 8. George 2-0, 10. Van Nieuwkerk 3-0, 25. Van Otterlo 4-0, 38. Van Nieuwkerk 5-0, 58. Onyeike 6-0, 69. Halman 6-0, 79. Halman 7-0, 84. Van den Assem 9-0, 88. Van den Assem 10-0.
VVSB: Ruben Valk; Tijs Knapp (46. Matthieu van den Assem), Obi Onyeike, Max Ossendrijver (46. Nicky Eekhout), Tim de Rijk (61. Jord Aanhane), Jermano Lo Fo Sang; Lars Rauws, Danny Bakker (61. Enzo Huntink), Ian van Otterlo; Jesse van Nieuwkerk (61. Puck Postma), Leroy George (61. Jayson Halman).