VVSB eindigt oefencampagne met nederlaag bij Spakenburg

VVSB heeft de oefencampagne afgesloten met een 2-0 nederlaag bij Spakenburg. Beide doelpunten vielen in de tweede helft. Wimilio Vink opende de score, waarna invaller Jordi Bitter de eindstand bepaalde. Aankomende zaterdag wacht voor VVSB de eerste voorrondewedstrijd in de KNVB Beker tegen Sliedrecht.

VVSB startte in Bunschoten-Spakenburg voortvarend aan de wedstrijd. Al binnen 60 seconden had Danny Bakker de eerste mogelijkheid van de wedstrijd, maar doelman Menno Heus kon deze inzet keren. De Noordwijkerhouters hadden het betere van het spel in het eerste bedrijf en hadden via Hugo ter Hedde en Mo el Osrouti op voorsprong kunnen komen. Echter mocht dit niet zo zijn en gingen beide ploegen met een gelijke stand de kleedkamers opzoeken.

Na de rust werden er enkele wijzigingen doorgevoerd en kwam Spakenburg feller voor de dag. De resulteerde al snel in de openingstreffer van Wimilio Vink op aangeven van Floris van der Linden. De thuisploeg bleef gevaar uitoefenen op de defensie van VVSB, die desondanks lang staande hield. Na de tweede treffer van de middag door Jordi Bitter doofde deze aangename pot voetbal langzaam uit.

Een oefencampagne met o.a. 3 tweede-divisionisten als tegenstanders werd hiermee afgesloten, waarna er vooruit gekeken kan worden naar de bekerontmoeting met Sliedrecht en het begin van de competitie.

Spakenburg – VVSB 2-0: 50. Vink 1-0, 66. Bitter 2-0.

VVSB: Valk (46. Jansen); Fecunda (46. Postma), De Vlugt (46. Van Niel), Verhoeve, Demon, Vijlbrief (78. Heemskerk); Rauws (78. Spijkstra), Ter Hedde (84. Knapp), Bakker (56. De Vlugt); El Osrouti (73. Van den Assem), Steltenpool (46. Zschusschen).