VVSB 5/6 wint seniorentoernooi 2023

Op 17 juni vond weer het jaarlijkse seniorentoernooi plaats. Met 7 deelnemers, waaronder enkele mixteams. De zon scheen en dat droeg nog verder bij aan de toch al goede sfeer. Vanwege de wedstrijd van het 1e moest het programma helaas wat worden ingekort, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na de poulefase moesten Zaterdag 3 en JO19-2 in een penaltyserie uitmaken wie zich op mocht maken voor de finale. Deze serie won de JO19-2 glansrijk.

De finale tussen JO19-2 en zaterdag 5/6 kende geen doelpunten en dus moesten ook hier strafschoppen voor de beslissing zorgen. Na een spannende reeks zonder missers, bezweek uiteindelijk toch één van de spelers van JO19-2 onder de druk. We zullen geen namen noemen. Zo kwam het dat de meest ervaren deelnemer aan het toernooi er met de felbegeerde wisselbeker vandoor ging en dit seizoen, na het kampioenschap, dus de dubbel in de wacht sleepte. Gefeliciteerd!

Speciale dank aan het kantinepersoneel en de scheidsrechters. Zonder deze vrijwilligers geen toernooi! En een eervolle vermelding voor de toppers die na het toernooi achter de bar en in de keuken zijn bijgesprongen om daar een nog grootsere prestatie te leveren dan op het veld. Jullie zijn geweldig!

VVSB 5/6 wint seniorentoernooi 2023
VVSB 5/6 wint seniorentoernooi 2023
VVSB 5/6 wint seniorentoernooi 2023
Terug naar overzicht