Vooruitblik VVSB - Spijkenisse

De laatste oefenwedstrijd staat voor de deur. Op Sportpark de Boekhorst treft VVSB, hoofdklasser Spijkenisse. Met de Kick-off dag erbij een hoop reuring op ons eigen complex. De wedstrijd tussen VVSB en Spijkenisse zal op het hoofdveld worden gespeeld! Reden genoeg om een kijkje te nemen. 

Het onder de rook van Rotterdam gelegen Spijkenisse degradeerde afgelopen jaar naar de Hoofdklasse. In een competitie met onze regiogenoten Ter Leede en FC Rijnvogels zullen de mannen van Peter Wubben er veel aan gelegen zijn om zo snel mogelijk weer terug te keren in de Derde divisie. 

De aankopen die Spijkenisse afgelopen zomer hebben gemaakt, bevestigd bovenstaande bewering. Met spelers als Mustafa Amezrine, Ruperto Dorothea (beide Noordwijk), Anthony Bentem, Yassire Hamdani (beide Quick Boys) en Kees 'Pier' Tol (Spakenburg), is er een hoop ervaring binnen gehaald. 

In de voorbereiding werd duidelijk dat er nog wel een hoop werk aan de winkel is voor Peter Wubben. Alle vier de oefenwedstrijden werden tot op heden verloren. Rijnsburgse Boys (2-0), IJsselmeervogels (5-1), Excelsior Maassluis (3-2) en ARC (3-2) waren allen te sterk voor Spijkenisse.

VVSB heeft in de oefencampagne juist nog geen nederlaag geleden. Tegen Quick Boys (4-4) en Jong ADO Den Haag (2-2) werd er nog gelijk gespeeld. Van Ter Leede en FC Rijnvogels werd er met minimaal verschil (beide 0-1) gewonnen. 

Met nog een week voordat het echte werk begint, zal ook de Kick-off dag aanstaande zaterdag plaats vinden, met onder andere een spelerspresentatie. Weet u dus nog niet helemaal wie, wie is. Kom dan lekker op tijd naar De Boekhorst en laat u helemaal bij praten! Aanvang: 15.00 uur. 

Vooruitblik VVSB - Spijkenisse
Terug naar overzicht