Vooruitblik VVSB - Jong ADO Den Haag

Aanstaande donderdag staat alweer de derde oefenwedstrijd op het programma. Jong ADO Den Haag is dan te gast op het hoofdveld van ons eigen Sportpark de Boekhorst. Jong ADO Den Haag speelt aankomende seizoen in de beloftencompetitie en treft daar onder de beloftenteams van Feyenoord, NAC Breda en Willem II.

Bij Jong ADO Den Haag zit een Noordwijkerhouter in de selectie. Niels van Wetten ging op jonge leeftijd voetballen voor Feyenoord Rotterdam, doorliep daar de gehele jeugdopleiding en vertrok afgelopen zomer naar Den Haag. Voor de 19-jarige verdediger volgt donderdag een korte terugkeer op de velden waar hij zijn eerste wedstrijdjes speelde.

Ook bij VVSB zitten er diverse spelers met een Jong ADO verleden. Loyd van der Wilden, Tim de Rijk, Frans van Niel, Patrick Batist, Sven Verlaan, Richelo Fecunda en Menno de Jong hebben allen in de jeugd van de groen-geel hemden gespeeld.

Jong ADO heeft er al 3 oefenwedstrijden op zitten. Tegen RKAVV werd er met 1-1 gelijk gespeeld. Van Antalyaspor (nummer 14 in Turkije) werd er slechts met 1-0 verloren en afgelopen zaterdag won FC Lisse met 3-1 van de beloften uit de Hofstad.

Donderdag om 20.00 uur wordt er afgetrapt op het hoofdveld van Sportpark de Boekhorst!

Vooruitblik VVSB - Jong ADO Den Haag
Terug naar overzicht