Vooruitblik Ter Leede - VVSB

Afgelopen dinsdag trof VVSB op het eigen Sportpark de Boekhorst nog Quick Boys. Aanstaande zaterdag mag het op bezoek bij nog zo'n regiogenoot; Ter Leede. De Sassenheimers spelen momenteel in de Hoofdklasse A en verloren in de nacompetitie van Ajax waardoor de Derde Divisie werd gemist. 

In de selectie van Ter Leede zitten twee oud-VVSB spelers. Stefan Kraaijvanger speelde maar liefst 8 jaar voor de Noordwijkerhouters en gaat dit seizoen alweer op voor zijn 2e jaar in Sassenheim. Tomas Tavilla speelde 3 jaar lang bij VVSB en is via een half jaar bij FC Lisse dit seizoen terecht komen bij Ter Leede

Bij VVSB speelt ook nog een speler met een verleden in Sassenheim, namelijk Tomas Arroyo. De centrale verdediger speelde 2 verdienstelijke jaren bij de geel-rode formatie en trok toen richting Noordwijkerhout. 

Voor Ter Leede wordt het de 3e oefenwedstrijd van het seizoen. Na een 0-0 tegen OFC, verloor de ploeg van Henk Wisman afgelopen dinsdag van Rijnsburgse Boys met 2-1. 

Voor VVSB wordt het de 2e wedstrijd van de voorbereidingsperiode. Afgelopen dinsdag speelde het een spektakelstuk van jewelste tegen Quick Boys, met een einduitslag van 4-4!

De wedstrijd op Sportpark Roodemolen begint om 14.30 uur. 

Vooruitblik Ter Leede - VVSB
Terug naar overzicht