Vooruitblik Noordwijk - VVSB

Met nog minder dan een week op de teller wacht dinsdag de laatste oefenwedstrijd in voorbereiding op de TOTO KNVB Beker en Derde Divisie. VVSB mag wel in de gemeentegrenzen blijven spelen. vv Noordwijk is de tegenstander. Aanvang op de Duinwetering is 20.00 uur.

Afgelopen zaterdag tankte de ploeg van Eric Meijers al weer wat vertrouwen. FC Rijnvogels werd in een overtuigende tweede helft met 0-5 van het veld getikt. Met name het laatste kwartier ging het erg hard in Katwijk. Waar eerst Felitciano Zschusschen voor de openingstreffer zorgde, maakt Loyd van der Wilden (2), Wout Heemskerk en Glenn van Geldorp de klus af.

Noordwijk trof afgelopen zaterdag FC 's-Gravenzande. De bezoekers uit de Hoofdklasse kwamen binnen een minuut op voorsprong en hielden dit bijna de gehele eerste helft vol. Nieuwkomer Huib Oversloot schoot Noordwijk vlak voor rust op gelijke hoogte. In de tweede helft werd niet meer gescoord.

Voor de eer van de gemeente treffen beide ploegen elkaar dinsdag op Sportpark Duinwetering. Aanvang is 20.00 uur. Tot dan!