Vooruitblik Koninklijke HFC - VVSB

Na de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Ter Leede wacht dinsdag alweer de volgende oefenwedstrijd voor VVSB. De goede bekenden van de Koninklijke HFC is dan de gastheer van de Noordwijkerhouters. Aanvang aan de Spanjaardslaan is 19.30 uur. 

Koninklijke HFC is natuurlijk geen onbekende voor VVSB. Jarenlang werden de degens gekruist in competitieverband. Helaas is dat dit jaar niet meer het geval, maar wordt er wel geoefend tegen elkaar. 

Bij Koninklijke HFC speelt nog altijd een VVSB-icoon. Peet van der Slot verruilde vorig seizoen het paars-geel voor het Koninklijke wit-blauw. En de Koninklijke HFC speelde vorig seizoen met Van der Slot een zeer fraai jaar. De Haarlemmers eindigde op een 4e plaats in de Tweede divisie en dat met nieuwbakken coach Gert-Jan Tamerus aan het roer. Een knappe prestatie!

Afgelopen zaterdag oefende beide ploegen voor het eerst dit seizoen. Koninklijke HFC ging op bezoek bij (Jong) FC Utrecht en verloor met 3-0. VVSB verloor van Ter Leede met 1-0, maar zag zich ook nog niet volledig aan de start van het seizoen staan door vakanties en blessures. De komende week zal de selectie dus verder aangevuld worden. 

Ook benieuwd naar de tweede oefenwedstrijd van dit seizoen? Kom dan dinsdag naar de Spanjaardslaan in Haarlem. Aanvang is om 19.30 uur!

Vooruitblik Koninklijke HFC - VVSB
Terug naar overzicht