Vooruitblik FC Rijnvogels - VVSB

Door veel personele problemen werden de laatste twee oefenpartijen tegen DVS'33 Ermelo en Quick Boys afgezegd. Aanstaande zaterdag gaat VVSB zich weer op het veld melden voor een oefenwedstrijd. In Katwijk is FC Rijnvogels de tegenstander. De ploeg van Jimmy Simons speelt komend seizoen in de Hoofdklasse. Aanvang op de Kooltuin is 14.30 uur. 

Met FC Rijnvogels treft VVSB een bekende oefenpartner. Al een flink aantal jaar oefenen beide ploegen tegen elkaar. Vorig seizoen won VVSB met 0-1 door een doelpunt van Loyd van der Wilden. Bij FC Rijnvogels is Arno Dijkstra sinds dit seizoen de spits. De linkspoot verruilde 2 jaar geleden FC Rijnvogels voor VVSB, maar keerde na een jaar alweer terug in Katwijk. 

FC Rijnvogels is sinds deze week aan de tweede oefenperiode begonnen. Begin juli stonden de Kooltuinbewoners al op het veld en speelde het twee oefenwedstrijden welke beide werden gewonnen (FC Lisse 4-0 en Katwijk 2-1). 

Met nog een week voor de KNVB Beker wedstrijd tegen Harkemase Boys, benieuwd hoe de mannen van Eric Meijers erop staan? Kom dan om 14.30 uur naar Sportpark de Kooltuin voor FC Rijnvogels - VVSB!

Vooruitblik FC Rijnvogels - VVSB
Terug naar overzicht