Vooruitblik FC Rijnvogels - VVSB

Nog maar een week tot het echte werk gaat beginnen. Volgende week woensdag om 20.00u zal er in Loon op Zand worden afgetrapt tegen Uno Animo, in het kader van de tweede voorronde van de TOTO KNVB Beker. Tot die tijd wacht VVSB nog 2 oefenwedstrijden, te beginnen met de uitwedstrijd tegen FC Rijnvogels.

Een jaarlijks onderonsje wordt de wedstrijd tussen VVSB en de Kooltuinbewoners. Afgelopen jaar speelde beide ploegen op Sportpark de Boekhorst, FC Rijnvogels won verassend met 0-1 door een doelpunt van Arno Dijkstra. Ja u leest het goed, diezelfde Dijkstra speelt sinds dit seizoen bij de paars-gelen. Met Mitchell Theuns en de geblesseerde Sonny ten Hoope heeft VVSB nog 2 spelers met een FC Rijnvogels verleden.

Net als VVSB heeft FC Rijnvogels de voorbereidingsperiode in 2 delen geknipt. Sinds een week zijn de mannen van Jimmy Simons weer in training. Afgelopen zaterdag werd er in de slotfase verloren van Quick met 0-2.

VVSB gaat op voor de 4e wedstrijd in deze voorbereidingsperiode. Van Quick Boys (4-4), Ter Leede (0-1) en Jong ADO (2-2) werd er niet verloren. Afgelopen zaterdag hadden de mannen van Jack Honsbeek een heuse trainingsdag. Met een ochtend- en middagtraining zijn de mannen flink aangepakt, maar weer een stukje fitter voor de start van de beker en competitie.

Vooruitblik FC Rijnvogels - VVSB
Terug naar overzicht