Voorbeschouwing VVSB - Urk

In speelronde 22 staat voor zaterdag VVSB – sv Urk op het programma.

Op ons eigen sportpark de Boekhorst zal om 15:30 uur worden afgetrapt.

Nu Kokkerhout weer voor Noordwijkerhout is ingeruild en de carnavalsfestiviteiten middels de traditionele konijnverbranding weer tot het verleden behoren, is het weer business as usual.

De goede uitganspositie welke de equipe van Wilfred van Leeuwen zich in de 2de periode had verschaft, is na 3 nederlagen na de winterstop als sneeuw voor de zon verdwenen. Alleen bij Eemdijk werd winst geboekt terwijl tegen DVS ’33, IJsselmeervogels en Rijnvogels het onderspit werd gedolven. En dus moet het goede gevoel van voor de winterstop weer terug gevonden worden.

Medio september bracht de uitwedstrijd tegen de komende tegenstander een remise 2-2. Beide doelpunten kwamen toen van Jesse van Nieuwkerk, de spits waarvan het zich nu laat aanzien dat VVSB hem een aantal maanden met een knieblessure moet missen. Naast de andere langdurige blessure gevallen uiteraard een behoorlijke aderlating.

Toch zal de Bavo alles in het werk stellen om de positie in het linkerrijtje te waarborgen. Een goed resultaat tegen sv Urk, die momenteel 5 punten minder heeft en hiermee de 12de plek in de rangschikking bezet, zal hiertoe moeten bijdragen.

Om weg te komen bij de onderste 4 posities, 2 rechtstreekse degradanten en 2 nacompetitie voor behoud 3de divisie, heeft sv Urk de punten keihard nodig. De marge bij opmaak van deze voorbeschouwing bedraagt 4 punten. Hierbij in acht genomen dat Hoogeveen en Eemdijk ook nog een wedstrijd te goed hebben. Trainer/coach Peter Wesselink zal zijn manschappen daarom ook zo optimaal mogelijk voorbereiden.

De wedstrijd staat onder leiding van Luc Baars uit het Noord Brabantse Tilburg. Langs de lijn zal hij geassisteerd worden door Robert Leenstra en Nick Oppedijk.

Het bestuur, de staf en spelersgroep van VVSB wensen u een mooie onderhoudende wedstrijd toe.

Balsponsor:
Narin Mode & Kledingreparaties

Bij Narin Mode & Kledingreparaties, kunt u terecht voor kledingreparaties, maar sinds kort ook voor pakken (incl. smokings), jassen en overhemden.

Narin Mode & Kledingreparaties werkt snel, deskundig en levert service op maat. Kom gerust langs aan de Dorpsstraat 34-b in Noordwijkerhout.

Voorbeschouwing VVSB - Urk
Terug naar overzicht